Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lambada Choroszcz Tajfun Waligruchy
2007_1 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 27.9
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Ramokadi is nu in balbezit. Klungelig pakt Rinuccini de bal. Rinuccini passt de bal in één keer door. Pujie rent richting de bal. Pujie draait met de bal, schiet en ... Lićwinko bokst de bal weg.

9e minuut.
Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga heeft problemen om de bal te vangen. Ramokadi is nu in balbezit. Ramokadi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Bzdęga onderschept slim de pass. Bzdęga geeft een lange en hoge pass. Daar is Rinuccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujie schiet op doel. Lićwinko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - Tajfun Waligruchy 1:0

13e minuut.
Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga geeft een hoge lob. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini geeft een hoge lob. Pujie krijgt zijn hoofd ertegen. Lićwinko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Rinuccini rent richting de bal. Rinuccini met een sublieme pass. Pujie heeft problemen om de bal te vangen. Pujie schiet op doel. Lićwinko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - Tajfun Waligruchy 2:0

20e minuut.
Bačo is nu in balbezit. Bačo passt de bal zonder na te denken. Ramokadi rent richting de bal. Ramokadi schiet op doel. Lićwinko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - Tajfun Waligruchy 3:0

21e minuut.
Mielik is nu in balbezit. Mielik passt de bal zonder na te denken. Achmistrowicz-Wachmistrowicz met een sublieme pass. Rinuccini rent richting de bal. Rinuccini draait met de bal, schiet en ... Lićwinko bokst de bal weg.

24e minuut.
Krokowicz onderschept slim de pass. Wesołowski kopt de bal weg. Pujie is nu in balbezit. Pujie haalt uit met een fantastische trap. Lićwinko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - Tajfun Waligruchy 4:0

25e minuut.
Mielik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačo onderschept slim de pass. Bačo geeft de bal voor. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ochódzki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochódzki passt de bal zonder na te denken. Kawski speelt de bal door. Coranga geeft de bal voor. Ramokadi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bzdęga geeft een hoge lob. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini passt de bal zonder na te denken. Pujie heeft problemen om de bal te vangen. Pujie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wesołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera onderschept slim de pass. Pera speelt de bal door. Daar is Pujie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pujie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kawski heeft problemen om de bal te vangen. Bačo is nu in balbezit. Bačo passt de bal in één keer door. Ramokadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi draait met de bal, schiet en ... Lićwinko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rinuccini heeft problemen om de bal te vangen. Rinuccini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - Tajfun Waligruchy 5:0

38e minuut.
Bačo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pera passt de bal met de wreef. Rinuccini rent richting de bal. Rinuccini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ochódzki probeert de bal aan de voet te houden. Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga passt de bal in één keer door. Ramokadi rent richting de bal. Ramokadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambada Choroszcz 19%, Tajfun Waligruchy 81%.
Lambada Choroszcz - Tajfun Waligruchy 5:0

48e minuut.
Ramokadi heeft problemen om de bal te vangen. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga geeft een lange en hoge pass. Pujie rent richting de bal. Pujie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Bačo probeert naar een medespeler te passen. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera geeft een lange en hoge pass. Ramokadi rent richting de bal. Ramokadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Mielik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bačo probeert naar een medespeler te passen. Pera speelt de bal door. Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bačo geeft een hoge lob. Rinuccini kopt de bal weg. Pujie rent richting de bal. Pujie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - Tajfun Waligruchy 6:0

62e minuut.
Bzdęga geeft de bal voor. Pera kopt de bal weg. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini draait met de bal, schiet en ... Lićwinko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - Tajfun Waligruchy 7:0

63e minuut.
Służewski geeft een lange en hoge pass. Bzdęga speelt de bal door. Kmiotek heeft problemen om de bal te vangen. Ramokadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi haalt uit met een fantastische trap. Lićwinko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ramokadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi geeft de bal voor. Pujie is nu in balbezit. Pujie haalt uit met een fantastische trap. Lićwinko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kmiotek heeft problemen om de bal te vangen. Krokowicz rent richting de bal. Krokowicz geeft een lange en hoge pass. Coranga rent richting de bal. Coranga geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga geeft de bal voor. Pujie maakt een snoekduik en kopt de bal. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kaclerowicz is nu in balbezit. Kawski rent richting de bal. Kaclerowicz onderschept slim de pass. Kaclerowicz geeft een lange en hoge pass. Pujie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera geeft een lange en hoge pass. Ramokadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi draait met de bal, schiet en ... Lićwinko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - Tajfun Waligruchy 8:0

74e minuut.
Ramokadi is nu in balbezit. Ramokadi probeert naar een medespeler te passen. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini schiet op doel. Lićwinko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - Tajfun Waligruchy 9:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bzdęga met de inworp. Ramokadi is nu in balbezit. Ramokadi geeft een hoge lob. Lićwinko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - Tajfun Waligruchy 10:0

79e minuut.
Bzdęga passt de bal in één keer door. Ramokadi is nu in balbezit. Ramokadi geeft een hoge lob. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini schiet op doel. Lićwinko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krokowicz rent richting de bal. Rinuccini rent richting de bal. Rinuccini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pera rent richting de bal. Pera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wesołowski de bal onder controle te krijgen. Pujie rent richting de bal. Pujie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kaclerowicz heeft problemen om de bal te vangen. Pera is nu in balbezit. Pera passt de bal zonder na te denken. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kawski passt de bal in één keer door. Pera rent richting de bal. Pera met een sublieme pass. Rinuccini rent richting de bal. Rinuccini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pera neemt de hoekschop. Lićwinko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambada Choroszcz 17%, Tajfun Waligruchy 83%.
Lambada Choroszcz - Tajfun Waligruchy 10:0