Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tajfun Waligruchy Lambada Choroszcz
442 Tactiek 2007_1
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 47.9
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bzdęga geeft de bal voor. Ramokadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bitenc rent richting de bal. Rinuccini verovert de bal door een tackle van achteren. Rinuccini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ramokadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi is nu in balbezit. Pujie rent richting de bal. Pujie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - Lambada Choroszcz 0:1

12e minuut.
Bzdęga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramokadi is nu in balbezit. Służewski rent richting de bal. Ramokadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ramokadi geeft een lange en hoge pass. Grajkowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Bitenc de bal. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - Lambada Choroszcz 0:2

14e minuut.
Koryciński met een sublieme pass. Kryszak rent richting de bal. Kryszak met een sublieme pass. Zgoda rent richting de bal. Zgoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Manti geeft een hoge lob. Inworp. Bzdęga met de inworp. Ramokadi rent richting de bal. Ramokadi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Ruto de bal. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Włodowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Włodowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Pera rent richting de bal. Pera met een sublieme pass. Manti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ramokadi haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rinuccini rent richting de bal. Rinuccini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Dosca de bal. Dosca probeert naar een medespeler te passen. Manti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ramokadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rinuccini met een sublieme pass. Bitenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujie verovert de bal door een tackle van achteren. Pujie draait met de bal, schiet en ... Grajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - Lambada Choroszcz 0:3

43e minuut.
Szalai met een sublieme pass. Kaclerowicz probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdęga geeft de bal voor. Ramokadi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 73%, Lambada Choroszcz 27%.
Tajfun Waligruchy - Lambada Choroszcz 0:3

49e minuut.
Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera geeft de bal voor. Manti heeft problemen om de bal te vangen. Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bačo passt de bal in één keer door. Bitenc rent richting de bal. Pujie verovert de bal door een tackle van achteren. Pujie schiet op doel. Grajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - Lambada Choroszcz 0:4

61e minuut.
Służewski kopt de bal weg. Szalai probeert naar een medespeler te passen. Ruto heeft problemen om de bal te vangen. Ruto geeft een hoge lob. Koryciński krijgt zijn hoofd ertegen. Bojanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gammelgaard geeft de bal voor. Szczepańczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Pujie de bal. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini schiet op doel. Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Rinuccini onderschept slim de pass. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera geeft een hoge lob. Ramokadi krijgt zijn hoofd ertegen. Pujie krijgt zijn hoofd ertegen. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - Lambada Choroszcz 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 57%, Lambada Choroszcz 43%.
Tajfun Waligruchy - Lambada Choroszcz 0:5