Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gorski Szczecin Lambada Choroszcz
442-4dia2 Tactiek 2007_1
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
42.1 gemiddelde waardering 49.6
good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen good


11e minuut.
Kaclerowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Śrutwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śrutwa geeft de bal voor. Majdak kopt de bal weg. Kondrot is nu in balbezit. Bojanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bzdęga rent richting de bal. Bzdęga speelt de bal door. Ramokadi met een sublieme pass. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kondrot is nu in balbezit. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Kondrot probeert naar een medespeler te passen. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lamarque geeft een lange en hoge pass. Kondrot controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bačo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rinuccini rent richting de bal. Rinuccini schiet op doel. Nicodin bokst de bal weg. Rinuccini geeft een lange en hoge pass. Pujie springt en kopt de bal. Nicodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Schumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga verovert de bal door een tackle van achteren. Pera speelt de bal door. Pujie rent richting de bal. Pujie haalt uit met een fantastische trap. Nicodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - Lambada Choroszcz 0:1

36e minuut.
Schumann speelt de bal door. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk passt de bal in één keer door. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Bojanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Inworp. Bzdęga met de inworp. Ramokadi is nu in balbezit. Ramokadi geeft een hoge lob. Pujie springt en kopt de bal. Nicodin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - Lambada Choroszcz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 59%, Lambada Choroszcz 41%.
FC Gorski Szczecin - Lambada Choroszcz 0:2

49e minuut.
Daar is Rotondi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini onderschept slim de pass. Rinuccini schiet op doel. Nicodin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Buitenspel voor Pujie. Goede buitenspelval van de verdediging. Szydło komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Śrutwa probeert naar een medespeler te passen. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Śrutwa speelt de bal door. Klungelig pakt Rotondi de bal. Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi is nu in balbezit. Ramokadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - Lambada Choroszcz 0:3

61e minuut.
Rotondi is nu in balbezit. Zawisza speelt de bal door. Schumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumann met een sublieme pass. Stasiuk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pera geeft de bal voor. Pujie kopt de bal weg. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini schiet op doel. Nicodin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - Lambada Choroszcz 0:4

81e minuut.
Pera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bzdęga de bal. Bzdęga passt de bal zonder na te denken. Pujie is nu in balbezit. Pujie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bzdęga speelt de bal door. Bačo is nu in balbezit. Bačo speelt de bal door. Ramokadi rent richting de bal. Ramokadi schiet op doel. Nicodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 57%, Lambada Choroszcz 43%.
FC Gorski Szczecin - Lambada Choroszcz 0:4