Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lambada Choroszcz FC Gorski Szczecin
2007_1 Tactiek 442-4dia2
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Rinuccini met een sublieme pass. Ramokadi is nu in balbezit. Ramokadi speelt de bal door. Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Coranga geeft een hoge lob. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini geeft de bal voor. Ramokadi is nu in balbezit. Ramokadi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - FC Gorski Szczecin 1:0

11e minuut.
Bačo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz is nu in balbezit. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Bojanowski bokst de bal weg.

25e minuut.
Szczepańczyk onderschept slim de pass. Szczepańczyk geeft de bal voor. Marell verovert de bal door een tackle van achteren. Rinuccini rent richting de bal. Rinuccini geeft een hoge lob. Paal!

38e minuut.
Lamarque geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bzdęga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ramokadi de bal. Ramokadi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stasiuk met een sublieme pass. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak met een sublieme pass. Kobierzyński probeert de bal met de borst te controleren. Stasiuk geeft een lange en hoge pass. Bojanowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambada Choroszcz 42%, FC Gorski Szczecin 58%.
Lambada Choroszcz - FC Gorski Szczecin 1:0

53e minuut.
Coranga kopt de bal weg. Bzdęga probeert de bal met de borst te controleren. Bzdęga probeert naar een medespeler te passen. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Pera onderschept slim de pass. Pera geeft de bal voor. Ramokadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi haalt uit met een fantastische trap. Nicodin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - FC Gorski Szczecin 2:0

58e minuut.
Szydło komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga probeert naar een medespeler te passen. Pera is nu in balbezit. Pera geeft de bal voor. Pujie springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ramokadi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - FC Gorski Szczecin 3:0

68e minuut.
Schumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini onderschept slim de pass. Pera rent richting de bal. Pera geeft een lange en hoge pass. Ramokadi krijgt zijn hoofd ertegen. Nicodin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - FC Gorski Szczecin 4:0

79e minuut.
Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera is nu in balbezit. Pera met een sublieme pass. Rinuccini rent richting de bal. Rinuccini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bzdęga met een sublieme pass. Rotondi met een sublieme pass. Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Schumann rent richting de bal. Schumann geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pera kopt de bal weg. Klungelig pakt Rotondi de bal. Rinuccini rent richting de bal. Pujie is nu in balbezit. Pujie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lambada Choroszcz - FC Gorski Szczecin 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lambada Choroszcz 40%, FC Gorski Szczecin 60%.
Lambada Choroszcz - FC Gorski Szczecin 5:0