Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Young Boys_ FC Sauron
Środek mod 3 Tactiek ptak
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
41.3 gemiddelde waardering 52.7
average Schieten very good
average Passen very good
good Verdedigen good


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balassa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Puyol de bal. Petelski rent richting de bal. Petelski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Goldniak geeft een lange en hoge pass. Kędzia is nu in balbezit. Petelski rent richting de bal. Petelski haalt uit met een fantastische trap. Diamatos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Young Boys_ - FC Sauron 0:1

25e minuut.
Ljubenović heeft problemen om de bal te vangen. Năsosu geeft een lange en hoge pass. Goldniak geeft een hoge lob. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Nero kopt de bal weg. Goldniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kędzia de bal. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Motyka verovert de bal door een tackle van achteren. Motyka met een sublieme pass. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_Young Boys_ - FC Sauron 0:2

37e minuut.
Brescan probeert naar een medespeler te passen. Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa speelt de bal door. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Diamatos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Young Boys_ 52%, FC Sauron 48%.
_Young Boys_ - FC Sauron 0:2

59e minuut.
Daar is Iwańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balassa met een sublieme pass. Motyka rent richting de bal. Balassa is nu in balbezit. Balassa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Kessler passt de bal zonder na te denken. Spânu is nu in balbezit. Prouff onderschept slim de pass. Prouff schiet op doel. Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Balassa is nu in balbezit. Balassa met een sublieme pass. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cuboni de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Young Boys_ 54%, FC Sauron 46%.
_Young Boys_ - FC Sauron 0:2