Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sauron _Young Boys_
ptak Tactiek Środek mod 3
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 40.7
excellent Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Iwańczyk rent richting de bal. Balassa rent richting de bal. Balassa probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kessler passt de bal in één keer door. Balassa is nu in balbezit. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Diamatos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - _Young Boys_ 1:0

24e minuut.
Jimenez met een sublieme pass. Chagas rent richting de bal. Met opzet legt Puyol zijn tegenspeler op de grond. Puyol krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Balassa met een sublieme pass. Petelski probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - _Young Boys_ 2:0

31e minuut.
Brescan is nu in balbezit. Brescan geeft de bal voor. Cuboni rent richting de bal. Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Diamatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Puyol met een snelle inworp. Petelski is nu in balbezit. Petelski passt de bal met de wreef. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Diamatos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Puyol passt de bal in één keer door. Petelski is nu in balbezit. Petelski passt de bal met de wreef. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 39%, _Young Boys_ 61%.
FC Sauron - _Young Boys_ 2:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nero komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Motyka geeft een hoge lob. Puyol rent richting de bal. Puyol speelt de bal door. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski passt de bal in één keer door. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Diamatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - _Young Boys_ 3:0

54e minuut.
Năsosu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Petelski probeert naar een medespeler te passen. Balassa is nu in balbezit. Balassa passt de bal zonder na te denken. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Diamatos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol verovert de bal door een tackle van achteren. Puyol passt de bal zonder na te denken. Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Motyka rent richting de bal. Cuboni is nu in balbezit. Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Diamatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - _Young Boys_ 4:0

76e minuut.
Petelski passt de bal met de wreef. Balassa met een sublieme pass. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski is nu in balbezit. Petelski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Iwańczyk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cuboni neemt vlug de vrije trap. Spânu kopt de bal weg. Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Lónich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka met een sublieme pass. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Diamatos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - _Young Boys_ 5:0

87e minuut.
Puyol probeert naar een medespeler te passen. Brescan probeert naar een medespeler te passen. Motyka probeert naar een medespeler te passen. Balassa rent richting de bal. Balassa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 35%, _Young Boys_ 65%.
FC Sauron - _Young Boys_ 5:0