Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tajfun Waligruchy CSKA Mielec
442 Tactiek 4-3-3
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 52.9
average Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Tonteri passt de bal met de wreef. Daar is Pielorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gammelgaard met een sublieme pass. Pielorz is nu in balbezit. Pielorz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Służewski onderschept slim de pass. Służewski speelt de bal door. Mederski probeert naar een medespeler te passen. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz schiet op doel. Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Daar is Beszterda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beszterda probeert naar een medespeler te passen. Mederski speelt de bal door. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mederski is nu in balbezit. Gammelgaard onderschept slim de pass. Gammelgaard geeft een lange en hoge pass. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Beszterda is nu in balbezit. Beszterda geeft een hoge lob. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - CSKA Mielec 0:1

40e minuut.
Poloczek is nu in balbezit. Poloczek met een sublieme pass. Beszterda probeert naar een medespeler te passen. Pielorz is nu in balbezit. Pielorz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mederski is nu in balbezit. Mederski speelt de bal door. Tonteri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Corpo Fino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 68%, CSKA Mielec 32%.
Tajfun Waligruchy - CSKA Mielec 0:1

47e minuut.
Tonteri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manti de bal. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz draait met de bal, schiet en ... Grajkowski bokst de bal weg. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino schiet op doel. Paal! Daar is Beszterda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beszterda geeft de bal voor. Pielorz springt en kopt de bal. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mederski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beszterda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mederski passt de bal met de wreef. Pielorz rent richting de bal. Pielorz haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Manti verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - CSKA Mielec 0:2

53e minuut.
Mederski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonteri speelt de bal door. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mederski speelt de bal door. Corpo Fino rent richting de bal. Bitenc geeft een lange en hoge pass. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Poloczek kopt de bal weg. Służewski rent richting de bal. Tonteri verovert de bal door een tackle van achteren. Tonteri geeft een hoge lob. Corpo Fino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Poloczek kopt de bal weg. Tonteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonteri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pielorz de bal. Pielorz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jałocha kopt de bal weg. Gammelgaard rent richting de bal. Mederski verovert de bal door een tackle van achteren. Mederski geeft de bal voor. Corpo Fino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tonteri geeft een hoge lob. Manti kopt de bal weg. Mederski met een sublieme pass. Pielorz rent richting de bal. Pielorz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Corpo Fino kopt de bal weg. Tonteri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Służewski. Służewski krijgt een gele kaart. Tonteri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tonteri kan niet meer verder spelen. Poper komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Grajkowski speelt de bal door. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda geeft de bal voor. Pielorz rent richting de bal. Pielorz draait met de bal, schiet en ... Grajkowski bokst de bal weg.

83e minuut.
Mederski passt de bal in één keer door. Poper is nu in balbezit. Poper speelt de bal door. Daar is Corpo Fino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corpo Fino schiet op doel. Grajkowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Manti geeft de bal voor. Poloczek kopt de bal weg. Służewski kan de bal niet met de borst controleren. Poper is nu in balbezit. Poper schiet op doel. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ... Grajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - CSKA Mielec 0:3

89e minuut.
Manti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Poper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poper geeft een lange en hoge pass. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 84%, CSKA Mielec 16%.
Tajfun Waligruchy - CSKA Mielec 0:3