Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Mielec Tajfun Waligruchy
4-3-3 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 38.5
very good Schieten average
solid Passen average
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Manti geeft de bal voor. Zgoda is nu in balbezit. Kielec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zgoda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Inworp. Strąk met een snelle inworp. Mederski speelt de bal door. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Tajfun Waligruchy 1:0

9e minuut.
Koryciński speelt de bal door. Klungelig pakt Zgoda de bal. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Grajkowski trapt de bal weg van het doel. Poloczek kopt de bal weg. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski geeft een hoge lob. Corpo Fino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Beszterda probeert naar een medespeler te passen. Corpo Fino is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beszterda zal de hoekschop nemen. Corpo Fino maakt een snoekduik en kopt de bal. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Mederski met een sublieme pass. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszterda passt de bal zonder na te denken. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bitenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ciężkowski geeft een lange en hoge pass. Byczek met een sublieme pass. Mederski kopt de bal weg. Beszterda geeft een lange en hoge pass. Pielorz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grajkowski probeert naar een medespeler te passen. Beszterda is nu in balbezit. Beszterda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Corpo Fino de bal. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pielorz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Poloczek verovert de bal door een tackle van achteren. Poloczek passt de bal in één keer door. Beszterda met een sublieme pass. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ... Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Poloczek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Beszterda de bal. Beszterda passt de bal in één keer door. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strąk met de inworp. Mederski speelt de bal door. Klungelig pakt Corpo Fino de bal. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 33%, Tajfun Waligruchy 67%.
CSKA Mielec - Tajfun Waligruchy 1:0

49e minuut.
Gammelgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski verovert de bal door een tackle van achteren. Mederski met een sublieme pass. Pielorz rent richting de bal. Pielorz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Poloczek met een sublieme pass. Mederski rent richting de bal. Mederski passt de bal met de wreef. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Strąk is nu in balbezit. Strąk geeft een hoge lob. Corpo Fino rent richting de bal. Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielorz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mederski rent richting de bal. Mederski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Poloczek geeft een lange en hoge pass. Bitenc kopt de bal weg. Beszterda probeert naar een medespeler te passen. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Poloczek verovert de bal door een tackle van achteren. Poloczek geeft een lange en hoge pass. Bitenc heeft problemen om de bal te vangen. Pielorz rent richting de bal. Pielorz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doeltrap. Tonteri komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Grajkowski speelt de bal door. Beszterda heeft problemen om de bal te vangen. Beszterda passt de bal zonder na te denken. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Manti onderschept slim de pass. Manti met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciężkowski de bal. Beszterda rent richting de bal. Beszterda geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grajkowski bokst de bal weg.

80e minuut.
Doeltrap. Poper komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Daar is Pielorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski passt de bal zonder na te denken. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino schiet op doel. Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mederski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mederski speelt de bal door. Służewski onderschept slim de pass. Tonteri rent richting de bal. Tonteri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 19%, Tajfun Waligruchy 81%.
CSKA Mielec - Tajfun Waligruchy 1:0