Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sauron FC Gorski Szczecin
ptak Tactiek 442-4dia2
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.1 gemiddelde waardering 41.5
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


28e minuut.
Balassa is nu in balbezit. Balassa geeft een hoge lob. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - FC Gorski Szczecin 1:0

36e minuut.
Motyka is nu in balbezit. Motyka speelt de bal door. Petelski speelt de bal door. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pałysz speelt de bal door. Brescan is nu in balbezit. Brescan geeft de bal voor. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - FC Gorski Szczecin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 53%, FC Gorski Szczecin 47%.
FC Sauron - FC Gorski Szczecin 2:0

51e minuut.
Inworp. Szydło komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Zawisza met een sublieme pass. Brescan speelt de bal door. Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Petelski is nu in balbezit. Petelski met een sublieme pass. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk schiet op doel. Nicodin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sauron - FC Gorski Szczecin 3:0

77e minuut.
Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal met de wreef. Majdak rent richting de bal. Majdak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

83e minuut.
Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol passt de bal zonder na te denken. Petelski probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk kan de bal niet met de borst controleren. Iwańczyk schiet op doel. Nicodin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sauron 48%, FC Gorski Szczecin 52%.
FC Sauron - FC Gorski Szczecin 3:0