Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gorski Szczecin FC Sauron
442-4dia2 Tactiek ptak
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.5 gemiddelde waardering 52.3
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Motyka met een sublieme pass. Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumann begaat een overtreding. Schumann krijgt een gele kaart. Balassa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Motyka komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FC Sauron 0:1

5e minuut.
Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka passt de bal in één keer door. Petelski rent richting de bal. Petelski geeft een lange en hoge pass. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FC Sauron 0:2

6e minuut.
Majdak passt de bal in één keer door. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal in één keer door. Kondrot rent richting de bal. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Puyol passt de bal in één keer door. Petelski is nu in balbezit. Petelski passt de bal met de wreef. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Marell is nu in balbezit. Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FC Sauron 0:3

23e minuut.
Petelski met een sublieme pass. Balassa is nu in balbezit. Balassa speelt de bal door. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Nicodin bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Motyka met een snelle inworp. Balassa met een sublieme pass. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Balassa rent richting de bal. Inworp. Marell met de inworp. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Rotondi geeft de bal voor. Motyka geeft een hoge lob. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Nicodin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FC Sauron 0:4

34e minuut.
Petelski probeert naar een medespeler te passen. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol speelt de bal door. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rotondi heeft problemen om de bal te vangen. Petelski rent richting de bal. Petelski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Balassa de bal. Balassa passt de bal zonder na te denken. Motyka speelt de bal door. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk draait met de bal, schiet en ... Paal! Nicodin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk schiet op doel. Nicodin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petelski heeft problemen om de bal te vangen. Petelski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Puyol met de inworp. Petelski is nu in balbezit. Petelski passt de bal met de wreef. Iwańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Iwańczyk schiet op doel. Nicodin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Puyol passt de bal zonder na te denken. Petelski rent richting de bal. Petelski passt de bal in één keer door. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk schiet op doel. Nicodin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 64%, FC Sauron 36%.
FC Gorski Szczecin - FC Sauron 0:4

47e minuut.
Lamarque geeft een lange en hoge pass. Corsini rent richting de bal. Corsini geeft een hoge lob. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FC Sauron 0:5

51e minuut.
Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rotondi ... Strafschop! Iwańczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szydło komt het veld opgelopen. Iwańczyk neemt de penalty, wat een uithaal! Nicodin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FC Sauron 0:6

61e minuut.
Puyol speelt de bal door. Petelski is nu in balbezit. Lamarque heeft problemen om de bal te vangen. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Puyol met de inworp. Petelski rent richting de bal. Petelski passt de bal zonder na te denken. Balassa is nu in balbezit. Balassa draait met de bal, schiet en ... Nicodin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa geeft een hoge lob. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Nicodin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gorski Szczecin - FC Sauron 0:7

88e minuut.
Petelski passt de bal in één keer door. Puyol rent richting de bal. Puyol met een sublieme pass. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicodin trapt de bal weg van het doel. Balassa kopt de bal weg. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gorski Szczecin 62%, FC Sauron 38%.
FC Gorski Szczecin - FC Sauron 0:7