Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Young Boys_ Lambada Choroszcz
Środek mod 3 Tactiek 2007_1
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.4 gemiddelde waardering 48.5
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Efir speelt de bal door. Kessler rent richting de bal. Kessler passt de bal zonder na te denken. Prouff bereikt de bal nog maar net als eerste. Prouff haalt uit met een fantastische trap. Bojanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kaclerowicz rent richting de bal. Pertili onderschept slim de pass. Pertili passt de bal in één keer door. Üçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçok draait met de bal, schiet en ... Bojanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Cuboni neemt vlug de vrije trap. Prouff probeert de bal met de borst te controleren. Kaclerowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaclerowicz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Eichhorn probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga speelt de bal door. Ramokadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramokadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Efir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pera met de inworp. Rinuccini is nu in balbezit. Rinuccini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dosca geeft een hoge lob. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga geeft de bal voor. Rinuccini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Young Boys_ - Lambada Choroszcz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Young Boys_ 58%, Lambada Choroszcz 42%.
_Young Boys_ - Lambada Choroszcz 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nero komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Chagas speelt de bal door. Coranga is nu in balbezit. Coranga geeft de bal voor. Rinuccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinuccini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Năsosu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Coranga kopt de bal weg. Klungelig pakt Bačo de bal. Pertili met een sublieme pass. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Jimenez de bal onder controle te krijgen. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga passt de bal in één keer door. Pujie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diamatos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Pertili is nu in balbezit. Pertili passt de bal in één keer door. Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nero schiet op doel. Bojanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jimenez is nu in balbezit. Ramokadi onderschept slim de pass. Kędzia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kędzia krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Coranga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kessler met de inworp. Prouff rent richting de bal. Prouff geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nero heeft problemen om de bal te vangen. Bojanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczepańczyk rent richting de bal. Nero onderschept slim de pass. Nero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
_Young Boys_ - Lambada Choroszcz 1:1

79e minuut.
Pertili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pertili probeert naar een medespeler te passen. Chagas is nu in balbezit. Nero is nu in balbezit. Nero draait met de bal, schiet en ... Bojanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nero is nu in balbezit. Nero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bzdęga rent richting de bal. Jimenez begaat een overtreding. Bzdęga raakt geblesseerd tijdens het duel. Bzdęga met een snel genomen vrije trap. Daar is Rinuccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efir onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chagas met een sublieme pass. Prouff bereikt de bal nog maar net als eerste. Prouff met een sublieme pass. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Young Boys_ 44%, Lambada Choroszcz 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
_Young Boys_ - Lambada Choroszcz 1:1