Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Skała 08 Tajfun Waligruchy
12345678 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 40.2
good Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Vasić rent richting de bal. Pilli is nu in balbezit. Vasić verovert de bal door een tackle van achteren. Zgoda is nu in balbezit. Zgoda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tagliafierro kopt de bal weg. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciężkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Landiran raakt geblesseerd tijdens het duel. Newell zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Tajfun Waligruchy 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Mydło de bal. Vasić is nu in balbezit. Mydło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mydło krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Landiran passt de bal met de wreef. Newell rent richting de bal. Newell passt de bal in één keer door. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tagliafierro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Menart de bal. Menart passt de bal met de wreef. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bitenc geeft een lange en hoge pass. Zajíc is nu in balbezit. Zajíc geeft een hoge lob. Menart springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliafierro is nu in balbezit. Tagliafierro passt de bal zonder na te denken. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Grajkowski trapt de bal weg. Newell kopt de bal weg. Landiran heeft problemen om de bal te vangen. Landiran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ciężkowski kopt de bal weg. Daar is Kawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landiran is nu in balbezit. Landiran haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Tajfun Waligruchy 2:0

34e minuut.
Menart kopt de bal weg. Klungelig pakt Manti de bal. Landiran rent richting de bal. Landiran draait met de bal, schiet en ... Grajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Tajfun Waligruchy 3:0

34e minuut.
Landiran verovert de bal door een tackle van achteren. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Służewski. Służewski krijgt een gele kaart. Newell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zajíc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Landiran is nu in balbezit. Landiran schiet op doel. Grajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vasić rent richting de bal. Tagliafierro onderschept slim de pass. Tagliafierro met een sublieme pass. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mydło heeft problemen om de bal te vangen. Vasić is nu in balbezit. Mydło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vasić kan niet meer verder spelen. Koryciński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 22%, Tajfun Waligruchy 78%.
LKS Skała 08 - Tajfun Waligruchy 3:0

48e minuut.
Newell passt de bal met de wreef. Zajíc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajíc geeft een lange en hoge pass. Menart is nu in balbezit. Menart schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bitenc trapt de bal weg van het doel. Cegiełko kopt de bal weg. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart geeft een lange en hoge pass. Landiran krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Tajfun Waligruchy 4:0

51e minuut.
Służewski passt de bal met de wreef. Zajíc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajíc met een sublieme pass. Landiran rent richting de bal. Landiran haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski bokst de bal weg.

67e minuut.
Gammelgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Gammelgaard geeft een hoge lob. Zajíc kopt de bal weg. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Manti geeft de bal voor. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell geeft de bal voor. Menart maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell speelt de bal door. Menart rent richting de bal. Menart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Zajíc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajíc passt de bal zonder na te denken. Landiran is nu in balbezit. Landiran draait met de bal, schiet en ... Grajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Tajfun Waligruchy 5:0

89e minuut.
Gammelgaard met een sublieme pass. Landiran is nu in balbezit. Landiran probeert naar een medespeler te passen. Menart is nu in balbezit. Menart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 28%, Tajfun Waligruchy 72%.
LKS Skała 08 - Tajfun Waligruchy 5:0