Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tajfun Waligruchy LKS Skała 08
442 Tactiek 12345678
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 51.3
matig Schieten solide
matig Passen solide
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Manti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zajíc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tagliafierro is nu in balbezit. Tagliafierro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cegiełko rent richting de bal. Cegiełko passt de bal zonder na te denken. Newell met een sublieme pass. Landiran heeft problemen om de bal te vangen. Landiran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cegiełko is nu in balbezit. Gammelgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cegiełko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mydło zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Landiran krijgt zijn hoofd ertegen. Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menart rent richting de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Zajíc met een sublieme pass. Klungelig pakt Tagliafierro de bal. Tagliafierro geeft een lange en hoge pass. Menart springt en kopt de bal. Grajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - LKS Skała 08 0:1

15e minuut.
Zajíc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajíc speelt de bal door. Daar is Menart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menart schiet op doel. Grajkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - LKS Skała 08 0:2

18e minuut.
Zajíc kopt de bal weg. Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Landiran speelt de bal door. Menart is nu in balbezit. Menart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - LKS Skała 08 0:3

24e minuut.
Kawski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tagliafierro de bal. Tagliafierro passt de bal met de wreef. Landiran rent richting de bal. Landiran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zgoda controleert de bal met de borst. Newell rent richting de bal. Newell passt de bal zonder na te denken. Cegiełko rent richting de bal. Cegiełko geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mydło is nu in balbezit. Mydło geeft een lange en hoge pass. Zajíc kopt de bal weg. Landiran controleert de bal met de borst. Landiran geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tagliafierro speelt de bal door. Cegiełko probeert naar een medespeler te passen. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart onderschept slim de pass. Menart haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ciężkowski rent richting de bal. Landiran verovert de bal door een tackle van achteren. Landiran met een sublieme pass. Klungelig pakt Menart de bal. Menart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tagliafierro speelt de bal door. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart speelt de bal door. Landiran rent richting de bal. Landiran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Służewski is nu in balbezit. Menart verovert de bal door een tackle van achteren. Menart met een sublieme pass. Landiran rent richting de bal. Landiran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Menart passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zajíc de bal. Zajíc met een sublieme pass. Landiran is nu in balbezit. Landiran schiet op doel. Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 71%, LKS Skała 08 29%.
Tajfun Waligruchy - LKS Skała 08 0:3

46e minuut.
Cegiełko probeert naar een medespeler te passen. Menart rent richting de bal. Menart met een sublieme pass. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Cegiełko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kołodziejczyk komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ebel trapt de bal weg. Kołodziejczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Manti de bal onder controle te krijgen. Menart rent richting de bal. Menart schiet op doel. Grajkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Landiran heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Manti verovert de bal door een tackle van achteren. Newell verovert de bal door een tackle van achteren. Newell speelt de bal door. Menart bereikt de bal nog maar net als eerste. Menart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bitenc kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołodziejczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tagliafierro is nu in balbezit. Tagliafierro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Landiran rent richting de bal. Landiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tajfun Waligruchy - LKS Skała 08 0:4

60e minuut.
Tagliafierro passt de bal zonder na te denken. Menart rent richting de bal. Menart met een sublieme pass. Landiran is nu in balbezit. Landiran haalt uit met een fantastische trap. Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Zajíc met een sublieme pass. Klungelig pakt Landiran de bal. Szalai maakt een afschuwelijke overtreding. Szalai krijgt een gele kaart. Landiran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tagliafierro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Landiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landiran geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Koryciński is nu in balbezit. Pilli rent richting de bal. Koryciński onderschept slim de pass. Koryciński draait met de bal, schiet en ... Ebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

76e minuut.
Mydło is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kryszak. Mydło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mydło zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Landiran krijgt zijn hoofd ertegen. Grajkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kołodziejczyk met een snelle inworp. Menart geeft de bal voor. Landiran probeert naar een medespeler te passen. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tajfun Waligruchy 71%, LKS Skała 08 29%.
Tajfun Waligruchy - LKS Skała 08 0:4