Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Zatorze Olsztyn FC TALAR Wola
Atak! Tactiek może
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 50.3
very good Schieten solid
very good Passen average
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Dyowe Roig kopt de bal weg. Əbilov is nu in balbezit. Əbilov passt de bal in één keer door. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Urbányi met een sublieme pass. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov probeert naar een medespeler te passen. Əbilov rent richting de bal. Əbilov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vivanco geeft een hoge lob. Buğdaycıoğlu is nu in balbezit. Buğdaycıoğlu passt de bal in één keer door. Croitoru rent richting de bal. Croitoru geeft een hoge lob. Prévost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - FC TALAR Wola 0:1

14e minuut.
Spinaci rent richting de bal. Spinaci geeft een lange en hoge pass. Montalvo geeft de bal voor. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Churov probeert naar een medespeler te passen. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov passt de bal met de wreef. Dyowe Roig rent richting de bal. Dyowe Roig schiet op doel. Vilinauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pudlik met een sublieme pass. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov passt de bal met de wreef. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kulawik speelt de bal door. Oncică heeft problemen om de bal te vangen. Oncică probeert naar een medespeler te passen. Pudlik geeft een hoge lob. Əbilov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pudlik met een sublieme pass. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov geeft een lange en hoge pass. Daar is Niewiarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əbilov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Montalvo speelt de bal door. Kulawik rent richting de bal. Kulawik speelt de bal door. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 42%, FC TALAR Wola 58%.
OKS Zatorze Olsztyn - FC TALAR Wola 0:1

55e minuut.
Quintana rent richting de bal. Montalvo onderschept slim de pass. Montalvo passt de bal met de wreef. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bujok onderschept slim de pass. Schwaab onderschept slim de pass. Schwaab geeft een lange en hoge pass. Əbilov probeert de bal met de borst te controleren. Əbilov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kulawik is nu in balbezit. Spinaci is nu in balbezit. Spinaci geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kulawik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Churov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Landini neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Akköprü de bal. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski schiet op doel. Prévost bokst de bal weg.

70e minuut.
Klungelig pakt Vivanco de bal. Pudlik rent richting de bal. Pudlik speelt de bal door. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vilinauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Landini de bal. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Landini met een harde bal richting middenveld. Buğdaycıoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Tapış bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapış geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Croitoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Croitoru geeft een hoge lob. Schwaab probeert de bal aan de voet te houden. Bujok is nu in balbezit. Bujok schiet op doel. Prévost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pudlik is nu in balbezit. Pudlik probeert naar een medespeler te passen. Churov speelt de bal door. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov haalt uit met een fantastische trap. Vilinauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 38%, FC TALAR Wola 62%.
OKS Zatorze Olsztyn - FC TALAR Wola 0:1