Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły 07 Swarzędz FC Wild Otters
532 Tactiek 541 wo sk
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 43.5
outstanding Schieten adequate
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Fuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhelmsen verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhelmsen probeert naar een medespeler te passen. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fuk passt de bal met de wreef. Warnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski rent richting de bal. Litkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - FC Wild Otters 0:1

23e minuut.
Macchi rent richting de bal. Macchi passt de bal met de wreef. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma draait met de bal, schiet en ... Koroghlishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

27e minuut.
Macchi is nu in balbezit. Macchi geeft een lange en hoge pass. Srebrny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron onderschept slim de pass. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Koroghlishvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quaresma rent richting de bal. Quaresma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orły 07 Swarzędz - FC Wild Otters 1:1

30e minuut.
Warnicki rent richting de bal. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Warnicki met een sublieme pass. Quaresma rent richting de bal. Quaresma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pombares onderschept slim de pass. Pombares passt de bal met de wreef. Macchi rent richting de bal. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Koroghlishvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 45%, FC Wild Otters 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły 07 Swarzędz - FC Wild Otters 1:1

47e minuut.
Huguet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quaresma kopt de bal weg. Ślepowron controleert de bal met de borst. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Koroghlishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - FC Wild Otters 2:1

48e minuut.
Alessandroni met een sublieme pass. Litkowski rent richting de bal. Esquivel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Esquivel krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Pudarić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuk met een snelle inworp. Ślepowron geeft de bal voor. Quaresma maakt een snoekduik en kopt de bal. Koroghlishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Alessandroni probeert naar een medespeler te passen. Fuk rent richting de bal. Fuk geeft een lange en hoge pass. Quaresma krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pombares geeft de bal voor. Vilhelmsen met een sublieme pass. Dékány probeert naar een medespeler te passen. Litkowski is nu in balbezit. Litkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron geeft een lange en hoge pass. Šaraf verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huguet neemt de hoekschop. Paal! Koroghlishvili bokst de bal weg. Ślepowron is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - FC Wild Otters 3:1

81e minuut.
Macchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Šaraf de bal. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma schiet op doel. Koroghlishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły 07 Swarzędz - FC Wild Otters 4:1

85e minuut.
Fuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuk passt de bal in één keer door. Macchi heeft problemen om de bal te vangen. Macchi geeft een lange en hoge pass. Quaresma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły 07 Swarzędz 30%, FC Wild Otters 70%.
Orły 07 Swarzędz - FC Wild Otters 4:1