Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeusy LKS Siekiera Piła
Wow Tactiek siekiera v2
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 44.3
good Schieten adequate
average Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Lasończyk rent richting de bal. Lasończyk probeert naar een medespeler te passen. Daneš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc haalt uit met een fantastische trap. Kupcik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu speelt de bal door. Tavella met een sublieme pass. Abis is nu in balbezit. Abis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tavella maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Żytko de bal. Abis bereikt de bal nog maar net als eerste. Abis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Yuesheng speelt de bal door. Cejrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszyński geeft een hoge lob. Tavella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavella schiet op doel. Nędza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Šámal kopt de bal weg. Banaszyński rent richting de bal. Yuesheng begaat een overtreding. Yuesheng krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Yuesheng is nu in balbezit. Tararache verovert de bal door een tackle van achteren. Tikkalahti probeert naar een medespeler te passen. Hozoc rent richting de bal. Hozoc draait met de bal, schiet en ... Kupcik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeusy - LKS Siekiera Piła 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeusy 66%, LKS Siekiera Piła 34%.
Zeusy - LKS Siekiera Piła 0:1

47e minuut.
Miodopolski onderschept slim de pass. Miodopolski passt de bal zonder na te denken. Lasończyk is nu in balbezit. Lasończyk geeft een lange en hoge pass. Hozoc maakt een snoekduik en kopt de bal. Kupcik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Banaszyński onderschept slim de pass. Banaszyński speelt de bal door. Cişmaşu probeert naar een medespeler te passen. Tavella is nu in balbezit. Tavella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cejrowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaszyński met de inworp. Cişmaşu probeert naar een medespeler te passen. Abis is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeusy 60%, LKS Siekiera Piła 40%.
Zeusy - LKS Siekiera Piła 0:1