Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Krosno Swiniaki
piastowska Tactiek A2
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Lewandowski kopt de bal weg. Brayda is nu in balbezit. Diculescu begaat een overtreding. Diculescu krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Klungelig pakt Palonek de bal. Met opzet legt Brayda zijn tegenspeler op de grond. Palonek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palonek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean draait met de bal, schiet en ... Istoc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bajer passt de bal met de wreef. Ettori is nu in balbezit. Quenolle met een sublieme pass. Brayda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brayda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sliacky met een snelle inworp. Klungelig pakt Lewandowski de bal. Lewandowski speelt de bal door. Sliacky geeft een lange en hoge pass. Cochrane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Nănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mager. Nănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diculescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muntean rent richting de bal. Muntean haalt uit met een fantastische trap. Istoc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Krosno - Swiniaki 0:1

24e minuut.
Brayda rent richting de bal. Brayda passt de bal in één keer door. Ettori is nu in balbezit. Ettori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piast Krosno - Swiniaki 1:1

28e minuut.
Ettori rent richting de bal. Ettori passt de bal met de wreef. Brayda rent richting de bal. Brayda draait met de bal, schiet en ... Cochrane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Krosno - Swiniaki 2:1

34e minuut.
Bajer onderschept slim de pass. Bajer probeert naar een medespeler te passen. Brayda rent richting de bal. Ettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettori draait met de bal, schiet en ... Cochrane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lundvang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sliacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu onderschept slim de pass. Nănescu probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lewandowski probeert naar een medespeler te passen. Ettori rent richting de bal. Ettori passt de bal met de wreef. Brayda heeft problemen om de bal te vangen. Brayda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Krosno 43%, Swiniaki 57%.
Piast Krosno - Swiniaki 2:1

47e minuut.
Lewandowski probeert naar een medespeler te passen. Ettori rent richting de bal. Quenolle begaat een overtreding. Ettori wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Istoc met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lewandowski de bal. Özdeveci begaat een overtreding. Özdeveci krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ettori rent richting de bal. Bajer is nu in balbezit. Bajer passt de bal in één keer door. Brayda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brayda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Palonek is nu in balbezit. Brayda onderschept slim de pass. Brayda passt de bal zonder na te denken. Ettori heeft problemen om de bal te vangen. Ettori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ettori verovert de bal door een tackle van achteren. Ettori passt de bal zonder na te denken. Lewandowski probeert naar een medespeler te passen. Brayda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brayda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lewandowski is nu in balbezit. Diculescu rent richting de bal. Lewandowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lewandowski speelt de bal door. Bajer met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mormocea is nu in balbezit. Bresciani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciani geeft een lange en hoge pass. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Mormocea rent richting de bal. Sugár is nu in balbezit. Mormocea begaat een overtreding. Mormocea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Krosno 46%, Swiniaki 54%.
Piast Krosno - Swiniaki 2:1