Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kryry kali1944
próba 3 Tactiek kali1944
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 42.6
formidabel Schieten solide
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Zamlata is nu in balbezit. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches passt de bal met de wreef. Cyrulik geeft een hoge lob. Voutiritsas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Zabraniak kopt de bal weg. Sanches rent richting de bal. Sanches geeft een hoge lob. Rothschild krijgt zijn hoofd ertegen. Brink probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Cyrulik geeft de bal voor. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild passt de bal met de wreef. Üçok rent richting de bal. Üçok geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Prodi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rosanero is nu in balbezit. Rosanero geeft een lange en hoge pass. Rosik rent richting de bal. Rosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zabraniak met een sublieme pass. Sanches rent richting de bal. Sanches geeft een hoge lob. Rothschild krijgt zijn hoofd ertegen. Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - kali1944 1:0

23e minuut.
Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas heeft problemen om de bal te vangen. Rothschild rent richting de bal. Voutiritsas rent richting de bal. Voutiritsas schiet op doel. Brink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Klungelig pakt Daničić de bal. Rothschild is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daničić. Daničić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sanches zal de hoekschop nemen. Rothschild springt en kopt de bal. Klungelig pakt Daničić de bal. Rothschild rent richting de bal. Rothschild draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - kali1944 2:0

25e minuut.
Rosik passt de bal met de wreef. Zamlata is nu in balbezit. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - kali1944 3:0

29e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto geeft een hoge lob. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Rothschild rent richting de bal. Rothschild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - kali1944 4:0

35e minuut.
Cyrulik kopt de bal weg. Zamlata is nu in balbezit. Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches geeft een lange en hoge pass. Rothschild krijgt zijn hoofd ertegen. Brink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soto. Soto krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Brink met een sublieme pass. Zabraniak kopt de bal weg. Sanches geeft de bal voor. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ... Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryry 33%, kali1944 67%.
FC Kryry - kali1944 4:0

47e minuut.
Cyrulik geeft een hoge lob. Rothschild rent richting de bal. Rothschild geeft een lange en hoge pass. Voutiritsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Zamlata de bal. Sanches rent richting de bal. Zamlata rent richting de bal. Sanches onderschept slim de pass. Sanches geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Prodi geeft een lange en hoge pass. Rosanero kopt de bal weg. Cassis heeft problemen om de bal te vangen. Rosik rent richting de bal. Rosik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Majda trapt de bal weg. Cyrulik geeft een lange en hoge pass. Voutiritsas rent richting de bal. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ... Brink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Prodi geeft de bal voor. Zabraniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamlata de bal. Sanches is nu in balbezit. Sanches geeft een lange en hoge pass. Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Daničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches onderschept slim de pass. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Hlaváč de bal onder controle te krijgen. Cyrulik geeft een lange en hoge pass. Gazzoli is nu in balbezit. Voutiritsas verovert de bal door een tackle van achteren. Voutiritsas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sanches zal de hoekschop nemen. Daar is Davidovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild schiet op doel. Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Zabraniak probeert naar een medespeler te passen. Rothschild rent richting de bal. Voutiritsas probeert naar een medespeler te passen. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Voutiritsas onderschept slim de pass. Voutiritsas speelt de bal door. Rothschild rent richting de bal. Rothschild schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kryry - kali1944 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kryry 29%, kali1944 71%.
FC Kryry - kali1944 5:0