Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jędrek Jędrzychów Vistula Cracoviensis
442 Tactiek 4-4-2 Moja
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 28
zeer goed Schieten matig
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Pacio speelt de bal door. Daar is Mustang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustang passt de bal in één keer door. Pacio is nu in balbezit. Pacio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gerchanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Litvinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvinov passt de bal zonder na te denken. Pacio rent richting de bal. Pacio schiet op doel. Xi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - Vistula Cracoviensis 1:0

18e minuut.
Narbona bereikt de bal nog maar net als eerste. Narbona geeft de bal voor. Pan rent richting de bal. Gromowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gromowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Silva passt de bal met de wreef. Bytnowicz is nu in balbezit. Bronner begaat een overtreding. Bytnowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silva met een snel genomen vrije trap. Xi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kiepski is nu in balbezit. Kiepski passt de bal met de wreef. Stempin probeert de bal met de borst te controleren. Ranin is nu in balbezit. Ranin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bytnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bytnowicz speelt de bal door. Narbona rent richting de bal. Pacio onderschept slim de pass. Pacio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Xi met een harde bal richting middenveld. Ntagas kopt de bal weg. Stempin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranin verovert de bal door een tackle van achteren. Ranin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvinov geeft een hoge lob. Mustang rent richting de bal. Mustang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - Vistula Cracoviensis 2:0

35e minuut.
Ntagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntagas passt de bal zonder na te denken. Ranin rent richting de bal. Gromowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ntagas heeft problemen om de bal te vangen. Ntagas met een sublieme pass. Bronner speelt de bal door. Ranin is nu in balbezit. Ranin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bytnowicz onderschept slim de pass. Bytnowicz geeft de bal voor. Granzov is nu in balbezit. Mustang verovert de bal door een tackle van achteren. Mustang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Gromowski de bal. Stempin verovert de bal door een tackle van achteren. Stempin probeert naar een medespeler te passen. Mustang rent richting de bal. Mustang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - Vistula Cracoviensis 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jędrek Jędrzychów 58%, Vistula Cracoviensis 42%.
Jędrek Jędrzychów - Vistula Cracoviensis 3:0

56e minuut.
Bytnowicz geeft de bal voor. Daar is Kiepski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustang bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvinov heeft problemen om de bal te vangen. Litvinov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Bronner de bal. Litvinov rent richting de bal. Litvinov probeert naar een medespeler te passen. Pacio is nu in balbezit. Pacio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pan kopt de bal weg. Bluck heeft problemen om de bal te vangen. Kiepski begaat een overtreding. Kiepski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Doeltrap. Leino komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Xi trapt de bal weg. Bronner kan de bal niet met de borst controleren. Bytnowicz probeert naar een medespeler te passen. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio haalt uit met een fantastische trap. Xi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pan onderschept slim de pass. Kiepski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepski passt de bal zonder na te denken. Litvinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gerchanov rent richting de bal. Gerchanov geeft een lange en hoge pass. Stempin kopt de bal weg. Pacio rent richting de bal. Pacio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mustang rent richting de bal. Mustang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gładysiewicz onderschept slim de pass. Gładysiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bytnowicz met de inworp. Silva geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mustang rent richting de bal. Mustang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jędrek Jędrzychów - Vistula Cracoviensis 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jędrek Jędrzychów 35%, Vistula Cracoviensis 65%.
Jędrek Jędrzychów - Vistula Cracoviensis 4:0