Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kali1944 FC Zamachowcy
kali1944 Tactiek Boom
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 41.7
very good Schieten adequate
adequate Passen solid
good Verdedigen good


13e minuut.
Ruszczyk kopt de bal weg. Conde rent richting de bal. Conde probeert naar een medespeler te passen. Rosik heeft problemen om de bal te vangen. Rosik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Zamlata is nu in balbezit. Tajner verovert de bal door een tackle van achteren. Davidovici speelt de bal door. Rosanero rent richting de bal. Rosanero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Warda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crook draait met de bal, schiet en ... Brink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kali1944 - FC Zamachowcy 0:1

26e minuut.
Mangali probeert naar een medespeler te passen. Tajner rent richting de bal. Tajner speelt de bal door. Crook rent richting de bal. Crook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kali1944 - FC Zamachowcy 0:2

30e minuut.
Prodi geeft een lange en hoge pass. Ruszczyk rent richting de bal. Ruszczyk probeert naar een medespeler te passen. Tajner is nu in balbezit. Tajner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rosik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cacoveanu neemt vlug de vrije trap. Mantuano Costa is nu in balbezit. Mantuano Costa geeft een hoge lob. Daničić heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Crook bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici onderschept slim de pass. Tajner rent richting de bal. Tajner draait met de bal, schiet en ... Brink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Davidovici geeft een lange en hoge pass. Drewniak is nu in balbezit. Drewniak geeft een hoge lob. Crook bereikt de bal nog maar net als eerste. Crook haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Rosanero verovert de bal door een tackle van achteren. Rosanero passt de bal zonder na te denken. Warda is nu in balbezit. Rosik verovert de bal door een tackle van achteren. Rosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kali1944 68%, FC Zamachowcy 32%.
kali1944 - FC Zamachowcy 0:2

48e minuut.
Rosanero heeft problemen om de bal te vangen. Cacoveanu rent richting de bal. Met opzet legt Brzezik zijn tegenspeler op de grond. Brzezik krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Conde controleert de bal met de borst. Conde met een sublieme pass. Rosanero is nu in balbezit. Rosanero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kali1944 - FC Zamachowcy 1:2

56e minuut.
Ruszczyk kopt de bal weg. Cacoveanu speelt de bal door. Conde met een sublieme pass. Rosanero is nu in balbezit. Rosanero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mantuano Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantuano Costa passt de bal met de wreef. Mangali speelt de bal door. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner draait met de bal, schiet en ... Brink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Rosik probeert de bal aan de voet te houden. Conde is nu in balbezit. Conde passt de bal met de wreef. Rosanero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosanero draait met de bal, schiet en ... Koźmiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosik heeft problemen om de bal te vangen. Rosik schiet op doel. Koźmiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kali1944 - FC Zamachowcy 2:2

69e minuut.
Zamlata kopt de bal weg. Rosanero is nu in balbezit. Szinetár begaat een overtreding. Szinetár krijgt een gele kaart. Rosanero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conde komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mangali met een snelle inworp. Crook rent richting de bal. Crook geeft de bal voor. Tajner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mangali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangali geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zamlata de bal. Crook is nu in balbezit. Crook haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kali1944 55%, FC Zamachowcy 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kali1944 - FC Zamachowcy 2:2