Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziubdziub Dream Team Mariana
dziub Tactiek 433 2017
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 54.1
very good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


16e minuut.
St. George probeert naar een medespeler te passen. Miranda speelt de bal door. Klungelig pakt Kosman de bal. St. George rent richting de bal. St. George draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Monferrino geeft de bal voor. Inworp. Deshayes met een snelle inworp. St. George bereikt de bal nog maar net als eerste. St. George geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Deshayes onderschept slim de pass. Kosman verovert de bal door een tackle van achteren. Kosman speelt de bal door. Orama heeft problemen om de bal te vangen. Orama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hemmilä geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arturyan de bal. Kawka rent richting de bal. Kawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - Dream Team Mariana 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 46%, Dream Team Mariana 54%.
Dziubdziub - Dream Team Mariana 1:0

46e minuut.
Kosman passt de bal met de wreef. Zamojda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hemmilä de bal. Hemmilä haalt uit met een fantastische trap. Miranda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - Dream Team Mariana 2:0

59e minuut.
Guglieri rent richting de bal. Guglieri passt de bal zonder na te denken. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama haalt uit met een fantastische trap. Ciendones werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - Dream Team Mariana 2:1

64e minuut.
Menéndez rent richting de bal. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu speelt de bal door. Daar is Hemmilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hemmilä schiet op doel. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. St. George maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - Dream Team Mariana 3:1

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uliniarz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 39%, Dream Team Mariana 61%.
Dziubdziub - Dream Team Mariana 3:1