Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
100kafał Fc Kańkowo
ext4333 Tactiek taninia
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Ruiz Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sova bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Alcocer onderschept slim de pass. Ruiz Alcocer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Daar is Krese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krese passt de bal in één keer door. Narholz rent richting de bal. Narholz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Fc Kańkowo 1:0

19e minuut.
Sova passt de bal in één keer door. Pietruszka speelt de bal door. Daar is Cordoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Buzdugan speelt de bal door. Pietruszka rent richting de bal. Pietruszka passt de bal zonder na te denken. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Krug geeft een lange en hoge pass. Daar is Kutuzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzdugan is nu in balbezit. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski schiet op doel. Martínez Filva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Szibalski is nu in balbezit. Szibalski passt de bal met de wreef. Nietupski heeft problemen om de bal te vangen. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... Martínez Filva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100kafał 63%, Fc Kańkowo 37%.
100kafał - Fc Kańkowo 1:0

67e minuut.
Nietupski is nu in balbezit. Nietupski speelt de bal door. Pujol speelt de bal door. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
100kafał - Fc Kańkowo 1:1

75e minuut.
Pietruszka probeert naar een medespeler te passen. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan onderschept slim de pass. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Montecchia met een sublieme pass. Saćer rent richting de bal. Saćer passt de bal in één keer door. Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Ruiz Alcocer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100kafał 59%, Fc Kańkowo 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
100kafał - Fc Kańkowo 1:1