Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Passat ₣C ҞARŦAGENA
541qpa Tactiek jackx 3
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
40.3 gemiddelde waardering 44.8
redelijk Schieten redelijk
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Gol onderschept slim de pass. Gol geeft de bal voor. Cieślik rent richting de bal. Cieślik schiet op doel. Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - ₣C ҞARŦAGENA 0:1

4e minuut.
Bolzan geeft een hoge lob. Cieślik is nu in balbezit. Desantes rent richting de bal. Desantes haalt uit met een fantastische trap. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Juhl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valtersson. Juhl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juhl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cieślik kan de bal niet met de borst controleren. Faraj rent richting de bal. Cieślik verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślik schiet op doel. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cieślik rent richting de bal. Cieślik schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Grabarkiewicz geeft een hoge lob. Bolzan kopt de bal weg. Klungelig pakt Pawlicki de bal. Vrkljan rent richting de bal. Vrkljan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kakleas kopt de bal weg. Michelin is nu in balbezit. Michelin met een sublieme pass. Mirotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Faraj met de inworp. Niederbacher rent richting de bal. Niederbacher geeft een lange en hoge pass. Mirotti springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Desantes onderschept slim de pass. Pawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślik verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Passat 41%, ₣C ҞARŦAGENA 59%.
KS Passat - ₣C ҞARŦAGENA 0:1

49e minuut.
Valtersson geeft een lange en hoge pass. Gol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pawlicki rent richting de bal. Pawlicki speelt de bal door. Niederbacher speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Valtersson is nu in balbezit. Valtersson met een sublieme pass. Niederbacher met een sublieme pass. Klungelig pakt Michelin de bal. Pawlicki probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mirotti geeft de bal voor. Gol probeert de bal met de borst te controleren. Valtersson rent richting de bal. Mirotti is nu in balbezit. Mirotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Pawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlicki speelt de bal door. Tankink bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankink schiet op doel. Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Creyne met een harde bal richting middenveld. Michelin kopt de bal weg. Klungelig pakt Blank de bal. Mirotti is nu in balbezit. Mirotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtersson is nu in balbezit. Pawlicki passt de bal in één keer door. Mirotti rent richting de bal. Mirotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Passat - ₣C ҞARŦAGENA 1:1

80e minuut.
Talavera probeert de bal met de borst te controleren. Michelin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juhl. Michelin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pawlicki wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pawlicki probeert naar een medespeler te passen. Michelin rent richting de bal. Michelin geeft een hoge lob. Mirotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Passat 38%, ₣C ҞARŦAGENA 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Passat - ₣C ҞARŦAGENA 1:1