Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziubdziub 100kafał
dziub Tactiek ext4333
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.8 gemiddelde waardering 52.1
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


11e minuut.
Deshayes onderschept slim de pass. Deshayes geeft de bal voor. Castellón kopt de bal weg. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Montecchia probeert de bal aan de voet te houden. Castellón is nu in balbezit. Cordoza begaat een overtreding. Castellón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hemmilä neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nolis is nu in balbezit. Narholz is nu in balbezit. Nolis is nu in balbezit. Nolis draait met de bal, schiet en ... Ciendones maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - 100kafał 0:1

21e minuut.
Kuźniewski is nu in balbezit. Clasie verovert de bal door een tackle van achteren. Clasie geeft een lange en hoge pass. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziubdziub - 100kafał 1:1

26e minuut.
Mäkisalo geeft een lange en hoge pass. Clasie kopt de bal weg. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - 100kafał 2:1

27e minuut.
Nolis speelt de bal door. Daar is Narholz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Camero kopt de bal weg. Montecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecchia passt de bal met de wreef. Narholz rent richting de bal. Narholz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Uliniarz probeert de bal aan de voet te houden. Cordoza is nu in balbezit. Cordoza met een sublieme pass. Narholz is nu in balbezit. Narholz schiet op doel. Ciendones verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 49%, 100kafał 51%.
Dziubdziub - 100kafał 2:1

49e minuut.
Krese geeft een hoge lob. Falci heeft problemen om de bal te vangen. Narholz is nu in balbezit. Narholz draait met de bal, schiet en ... Ciendones werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nolis stond buitenspel. St. George komt het veld opgelopen. Camero neemt vlug de vrije trap. Castellón kan de bal niet met de borst controleren. Castellón draait met de bal, schiet en ... Martínez Filva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - 100kafał 3:1

57e minuut.
Cordoza met een sublieme pass. Montecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecchia passt de bal in één keer door. Nolis is nu in balbezit. Nolis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kutuzov is nu in balbezit. Kutuzov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clasie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hemmilä geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saćer komt het veld opgelopen. Ruiz Alcocer komt het veld opgelopen. Meunier komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Clasie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä passt de bal zonder na te denken. St. George is nu in balbezit. St. George schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bădoiu passt de bal in één keer door. Deshayes is nu in balbezit. Deshayes geeft de bal voor. Castellón is nu in balbezit. Castellón schiet op doel. Martínez Filva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Cordoza met een sublieme pass. Montecchia heeft problemen om de bal te vangen. Montecchia probeert naar een medespeler te passen. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Cordoza onderschept slim de pass. Cordoza passt de bal in één keer door. Ruiz Alcocer rent richting de bal. Ruiz Alcocer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - 100kafał 3:2

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kawka komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ruiz Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Alcocer passt de bal in één keer door. Saćer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Ruiz Alcocer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 37%, 100kafał 63%.
Dziubdziub - 100kafał 3:2