Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
100kafał Dziubdziub
ext4333 Tactiek 2
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 52.2
solid Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Montecchia speelt de bal door. Klungelig pakt Lemes de bal. Lemes met een sublieme pass. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ... Martínez Filva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Falci geeft een lange en hoge pass. Kutuzov rent richting de bal. Hemmilä begaat een overtreding. Hemmilä krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Falci passt de bal met de wreef. Castellón is nu in balbezit. Lemes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lemes is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Castellón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Falci neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zamojda heeft problemen om de bal te vangen. Zamojda speelt de bal door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falci rent richting de bal. Falci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Załuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Alcocer onderschept slim de pass. Falci begaat een overtreding. Ruiz Alcocer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cordoza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Türkoğlu trapt de bal weg van het doel. Hemmilä kopt de bal weg. Castellón rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kutuzov geeft een hoge lob. Narholz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamojda. Zamojda krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Deshayes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falci met een sublieme pass. Deshayes geeft de bal voor. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä haalt uit met een fantastische trap. Martínez Filva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castellón is nu in balbezit. Azcona legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castellón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Azcona probeert naar een medespeler te passen. Castellón neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Martínez Filva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kutuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón onderschept slim de pass. Azcona begaat een overtreding. Castellón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falci wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä haalt uit met een fantastische trap. Martínez Filva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä schiet op doel. Martínez Filva probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Montecchia passt de bal zonder na te denken. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä met een sublieme pass. Klungelig pakt Castellón de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Azcona rent richting de bal. Azcona geeft een hoge lob. Inworp. Zamojda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Falci rent richting de bal. Kutuzov onderschept slim de pass. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä passt de bal in één keer door. Castellón rent richting de bal. Paal! Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Dziubdziub 0:1

33e minuut.
Narholz is nu in balbezit. Stoppa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Narholz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Narholz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
100kafał - Dziubdziub 1:1

36e minuut.
Łojek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Montecchia met de inworp. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Falci passt de bal in één keer door. Deshayes met een sublieme pass. Falci met een sublieme pass. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100kafał 66%, Dziubdziub 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
100kafał - Dziubdziub 1:1

56e minuut.
Kuźniewski probeert de bal aan de voet te houden. Łojek is nu in balbezit. Łojek geeft een hoge lob. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä draait met de bal, schiet en ... Martínez Filva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Falci rent richting de bal. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Castellón de bal onder controle te krijgen. Azcona met een sublieme pass. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä draait met de bal, schiet en ... Martínez Filva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Dziubdziub 1:2

62e minuut.
Bădoiu rent richting de bal. Azcona onderschept slim de pass. Azcona geeft een lange en hoge pass. Castellón is nu in balbezit. Castellón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Montecchia geeft een hoge lob. Báez komt het veld opgelopen. Falci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kutuzov rent richting de bal. Hemmilä verovert de bal door een tackle van achteren. Hemmilä draait met de bal, schiet en ... Martínez Filva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Dziubdziub 1:3

71e minuut.
Kuźniewski heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniewski passt de bal met de wreef. Ruiz Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Alcocer draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Zamojda geeft een lange en hoge pass. Mäkisalo probeert de bal aan de voet te houden. Hemmilä is nu in balbezit. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Załuska is nu in balbezit. Załuska passt de bal zonder na te denken. Falci bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä haalt uit met een fantastische trap. Martínez Filva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Inworp. Karwowski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Barakov geeft een lange en hoge pass. Castellón is nu in balbezit. Kuźniewski begaat een overtreding. Kuźniewski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Falci bereikt de bal nog maar net als eerste. Falci geeft een lange en hoge pass. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Martínez Filva probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mäkisalo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karwowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hemmilä springt en kopt de bal. Martínez Filva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - Dziubdziub 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100kafał 62%, Dziubdziub 38%.
100kafał - Dziubdziub 1:4