Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Mariana Fc Kańkowo
433 2017 Tactiek taninia
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 52.8
excellent Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka speelt de bal door. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. Witek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - Fc Kańkowo 0:1

13e minuut.
Guglieri is nu in balbezit. Guglieri passt de bal in één keer door. Kosman met een sublieme pass. Pazzo rent richting de bal. Pazzo draait met de bal, schiet en ... Cascavel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan rent richting de bal. Nietupski onderschept slim de pass. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Witek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka speelt de bal door. Daar is Nietupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Arturyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pietruszka neemt de hoekschop. Klungelig pakt Buzdugan de bal. Buzdugan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Arturyan trapt de bal weg van het doel. Guglieri kopt de bal weg. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato geeft een hoge lob. Orama maakt een snoekduik en kopt de bal. Cascavel bokst de bal weg.

26e minuut.
Arturyan met een sublieme pass. Pazzo is nu in balbezit. Krasicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krasicki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Krug tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krug krijgt een gele kaart. Pazzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guglieri met een snel genomen vrije trap. Orama maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Burza passt de bal zonder na te denken. Guglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri passt de bal in één keer door. Pazzo is nu in balbezit. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. Cascavel bokst de bal weg. Orama is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kosman neemt de hoekschop. Orama springt en kopt de bal. Cascavel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Guglieri passt de bal zonder na te denken. Kosman is nu in balbezit. Kosman passt de bal zonder na te denken. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ... Cascavel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream Team Mariana - Fc Kańkowo 1:1

40e minuut.
Sommer met een sublieme pass. Nietupski rent richting de bal. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski onderschept slim de pass. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Witek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski schiet op doel. Witek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Galuch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rüstəmbəyli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 50%, Fc Kańkowo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream Team Mariana - Fc Kańkowo 1:1

46e minuut.
Menéndez passt de bal in één keer door. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato geeft de bal voor. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Menéndez geeft een hoge lob. Pazzo is nu in balbezit. Pazzo passt de bal met de wreef. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nietupski onderschept slim de pass. Arturyan begaat een overtreding. Nietupski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krug zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka passt de bal in één keer door. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - Fc Kańkowo 1:2

84e minuut.
Sommer met een snelle inworp. Pujol rent richting de bal. Pujol met een sublieme pass. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. Witek bokst de bal weg.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pietruszka zal de hoekschop nemen. Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen. Pujol rent richting de bal. Pujol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 57%, Fc Kańkowo 43%.
Dream Team Mariana - Fc Kańkowo 1:2