Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kańkowo Dream Team Mariana
taninia Tactiek 433 2017
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 56.4
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Kosman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pazzo heeft problemen om de bal te vangen. Krug is nu in balbezit. Pazzo onderschept slim de pass. Pazzo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pazzo is nu in balbezit. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Pujol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez geeft de bal voor. Cascavel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Inworp. Monferrino met de inworp. Guglieri probeert naar een medespeler te passen. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pazzo is nu in balbezit. Pazzo geeft een lange en hoge pass. Orama rent richting de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap. Cascavel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pietruszka rent richting de bal. Pietruszka probeert naar een medespeler te passen. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. Arturyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nietupski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pietruszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietruszka passt de bal in één keer door. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Guglieri passt de bal met de wreef. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama met een sublieme pass. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Szibalski met een sublieme pass. Pujol rent richting de bal. Pujol passt de bal met de wreef. Daar is Buzdugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzdugan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Monferrino kopt de bal weg. Sommer heeft problemen om de bal te vangen. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Galuch rent richting de bal. Galuch met een sublieme pass. Sommer geeft een hoge lob. Pietruszka geeft een hoge lob. Nietupski springt en kopt de bal. Witek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kańkowo - Dream Team Mariana 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kańkowo 53%, Dream Team Mariana 47%.
Fc Kańkowo - Dream Team Mariana 1:0

47e minuut.
Szibalski passt de bal met de wreef. Pietruszka rent richting de bal. Pietruszka geeft de bal voor. Klungelig pakt Nietupski de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Arturyan probeert naar een medespeler te passen. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski passt de bal met de wreef. Daar is Buzdugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. Witek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Arturyan heeft problemen om de bal te vangen. Arturyan geeft een hoge lob. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato geeft de bal voor. Orama maakt een snoekduik en kopt de bal. Cascavel bokst de bal weg.

56e minuut.
Ceccato is nu in balbezit. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Moga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Krug verovert de bal door een tackle van achteren. Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski geeft een hoge lob. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka draait met de bal, schiet en ... Witek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sommer heeft problemen om de bal te vangen. Pietruszka geeft een hoge lob. Nietupski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Buzdugan passt de bal in één keer door. Pietruszka rent richting de bal. Pietruszka passt de bal zonder na te denken. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Witek bokst de bal weg.

74e minuut.
Galuch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosman. Galuch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galuch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pietruszka rent richting de bal. Pietruszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Nietupski kopt de bal weg. Buzdugan rent richting de bal. Arturyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buzdugan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buzdugan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Witek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kańkowo 48%, Dream Team Mariana 52%.
Fc Kańkowo - Dream Team Mariana 1:0