Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NaWczasach ₣C ҞARŦAGENA
taktyka Tactiek jackx 3
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 43.3
average Schieten adequate
good Passen good
adequate Verdedigen good


13e minuut.
Desantes is nu in balbezit. Oliva rent richting de bal. Oliva met een sublieme pass. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz draait met de bal, schiet en ... Maarits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Leśny rent richting de bal. Leśny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maarits speelt de bal door. Desantes is nu in balbezit. Oliva begaat een overtreding. Oliva krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki passt de bal zonder na te denken. Leśny rent richting de bal. Rydz rent richting de bal. Rydz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tankink geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Trías de bal onder controle te krijgen. Cieślik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślik haalt uit met een fantastische trap. Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - ₣C ҞARŦAGENA 0:1

43e minuut.
Oliva probeert de bal met de borst te controleren. Vrkljan onderschept slim de pass. Vrkljan met een sublieme pass. Cieślik rent richting de bal. Cieślik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaWczasach 47%, ₣C ҞARŦAGENA 53%.
NaWczasach - ₣C ҞARŦAGENA 0:1

49e minuut.
Drumlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumlak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rydz de bal. Leśny rent richting de bal. Leśny draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Queijo de bal. Desantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Desantes speelt de bal door. Cieślik rent richting de bal. Cieślik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumlak verovert de bal door een tackle van achteren. Drumlak speelt de bal door. Rydz is nu in balbezit. Rydz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Bujanovský komt het veld opgelopen. Da Silva komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Doeltrap. Kąkol komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Da Silva kopt de bal weg. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśny onderschept slim de pass. Leśny draait met de bal, schiet en ... Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NaWczasach - ₣C ҞARŦAGENA 1:1

87e minuut.
Drumlak rent richting de bal. Drumlak probeert naar een medespeler te passen. Leśny bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Blank onderschept slim de pass. Kąkol verovert de bal door een tackle van achteren. Kąkol speelt de bal door. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kąkol rent richting de bal. Kąkol passt de bal met de wreef. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva haalt uit met een fantastische trap. Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - ₣C ҞARŦAGENA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaWczasach 36%, ₣C ҞARŦAGENA 64%.
NaWczasach - ₣C ҞARŦAGENA 2:1