Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLIMP TEAM Dream Team Mariana
1.0 Tactiek 433 2017
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.3 gemiddelde waardering 54.6
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


17e minuut.
Inworp. Kosman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zgórka rent richting de bal. Pazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pazzo geeft een lange en hoge pass. Borodycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dream Team Mariana 0:1

19e minuut.
Monferrino geeft een lange en hoge pass. Ceccato rent richting de bal. Ceccato passt de bal met de wreef. Orama is nu in balbezit. Orama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kosman speelt de bal door. Guglieri probeert naar een medespeler te passen. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ... Borodycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dream Team Mariana 0:2

38e minuut.
Guglieri rent richting de bal. Guglieri geeft de bal voor. Pazzo is nu in balbezit. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. Borodycz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Pazzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceccato speelt de bal door. Orama is nu in balbezit. Orama schiet op doel. Borodycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dream Team Mariana 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMP TEAM 70%, Dream Team Mariana 30%.
OLIMP TEAM - Dream Team Mariana 0:3

46e minuut.
Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri rent richting de bal. Guglieri geeft de bal voor. Orama is nu in balbezit. Orama schiet op doel. Borodycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pazzo is nu in balbezit. Pazzo draait met de bal, schiet en ... Borodycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dream Team Mariana 0:4

48e minuut.
Ceccato onderschept slim de pass. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez passt de bal zonder na te denken. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato haalt uit met een fantastische trap. Borodycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fabre heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dream Team Mariana 0:5

51e minuut.
Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz met een sublieme pass. Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dream Team Mariana 1:5

53e minuut.
Jędrychowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Daukszewicz de bal. Monferrino begaat een overtreding. Monferrino krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Leanca is nu in balbezit. Ceccato onderschept slim de pass. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama haalt uit met een fantastische trap. Borodycz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dream Team Mariana 1:6

60e minuut.
Leanca geeft de bal voor. Inworp. Menéndez met een snelle inworp. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
La Notte met een sublieme pass. Daukszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Daukszewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Aguirre Huerga de bal. Aguirre Huerga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Monferrino geeft een hoge lob. Orama rent richting de bal. Chepilov onderschept slim de pass. Chepilov geeft de bal voor. Aguirre Huerga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dream Team Mariana 2:6

84e minuut.
Leanca verovert de bal door een tackle van achteren. Guglieri verovert de bal door een tackle van achteren. Guglieri passt de bal met de wreef. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama draait met de bal, schiet en ... Borodycz bokst de bal weg. Orama is nu in balbezit. Orama geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Menéndez passt de bal zonder na te denken. Guglieri rent richting de bal. Guglieri passt de bal zonder na te denken. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMP TEAM 70%, Dream Team Mariana 30%.
OLIMP TEAM - Dream Team Mariana 2:6