Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
₣C ҞARŦAGENA Dziubdziub
jackx 3 Tactiek dziub
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten formidable
good Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Załuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuska passt de bal in één keer door. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ... Maarits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hemmilä verovert de bal door een tackle van achteren. Nutschel onderschept slim de pass. Nutschel geeft een lange en hoge pass. Cieślik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä geeft een hoge lob. Blank kopt de bal weg. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Bădoiu kopt de bal weg. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä passt de bal met de wreef. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Castellón draait met de bal, schiet en ... Gol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Desantes de bal. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Załuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuska passt de bal met de wreef. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón onderschept slim de pass. Castellón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Solís geeft een lange en hoge pass. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu passt de bal in één keer door. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bolzan met een sublieme pass. Apanapao is nu in balbezit. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu passt de bal met de wreef. Hemmilä geeft een lange en hoge pass. Maarits bokst de bal weg. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bolzan is nu in balbezit. St. George verovert de bal door een tackle van achteren. St. George geeft een hoge lob. Castellón maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Hemmilä geeft de bal voor. Daar is Gol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón is nu in balbezit. Castellón schiet op doel. Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - Dziubdziub 0:1

41e minuut.
Vrkljan rent richting de bal. Deshayes onderschept slim de pass. Deshayes met een sublieme pass. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ₣C ҞARŦAGENA 77%, Dziubdziub 23%.
₣C ҞARŦAGENA - Dziubdziub 0:1

50e minuut.
Vrkljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshayes onderschept slim de pass. Deshayes met een sublieme pass. Castellón rent richting de bal. Castellón draait met de bal, schiet en ... Maarits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
St. George rent richting de bal. Bolzan onderschept slim de pass. Bolzan geeft een lange en hoge pass. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Castellón passt de bal met de wreef. Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä draait met de bal, schiet en ... Maarits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - Dziubdziub 0:2

62e minuut.
Deshayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrkljan verovert de bal door een tackle van achteren. Załuska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Załuska krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bădoiu speelt de bal door. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Castellón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - Dziubdziub 0:3

70e minuut.
Castellón passt de bal zonder na te denken. Załuska is nu in balbezit. Załuska passt de bal met de wreef. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uliniarz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä geeft een lange en hoge pass. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz schiet op doel. Maarits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - Dziubdziub 0:4

82e minuut.
Doeltrap. Kawka komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Deshayes met een snelle inworp. Uliniarz heeft problemen om de bal te vangen. Uliniarz probeert naar een medespeler te passen. Kawka rent richting de bal. Kawka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Solís maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Falci bereikt de bal nog maar net als eerste. Falci geeft een hoge lob. Kawka rent richting de bal. Kawka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uliniarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kawka rent richting de bal. Kawka haalt uit met een fantastische trap. Maarits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - Dziubdziub 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ₣C ҞARŦAGENA 71%, Dziubdziub 29%.
₣C ҞARŦAGENA - Dziubdziub 0:5