Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NaWczasach 100kafał
taktyka Tactiek ext4333
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36 gemiddelde waardering 51.4
weak Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Krese verovert de bal door een tackle van achteren. Krese geeft een hoge lob. Nolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Narholz is nu in balbezit. Narholz passt de bal met de wreef. Nolis is nu in balbezit. Nolis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - 100kafał 0:1

29e minuut.
Cordoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecchia met een sublieme pass. Berdys rent richting de bal. Narholz is nu in balbezit. Narholz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Narholz is nu in balbezit. Narholz draait met de bal, schiet en ... Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski passt de bal met de wreef. Narholz met een sublieme pass. Nolis rent richting de bal. Nolis schiet op doel. Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zdojski is nu in balbezit. Nolis is nu in balbezit. Nolis draait met de bal, schiet en ... Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

44e minuut.
Queijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Narholz. Narholz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaWczasach 60%, 100kafał 40%.
NaWczasach - 100kafał 0:1

54e minuut.
Hermon probeert naar een medespeler te passen. Cordoza speelt de bal door. Kuźniewski rent richting de bal. Nolis rent richting de bal. Nolis haalt uit met een fantastische trap. Najdecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Najdecki trapt de bal weg. Cordoza kopt de bal weg. Narholz rent richting de bal. Nolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - 100kafał 0:2

61e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Cordoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz schiet op doel. Najdecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Krese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cordoza rent richting de bal. Queijo begaat een overtreding. Queijo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Cordoza rent richting de bal. Cordoza speelt de bal door. Narholz is nu in balbezit. Narholz draait met de bal, schiet en ... Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - 100kafał 0:3

68e minuut.
Bujanovský komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Bujanovský rent richting de bal. Bujanovský probeert naar een medespeler te passen. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva haalt uit met een fantastische trap. Martínez Filva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kuźniewski probeert de bal met de borst te controleren. Kuźniewski passt de bal in één keer door. Nolis is nu in balbezit. Nolis draait met de bal, schiet en ... Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - 100kafał 0:4

74e minuut.
Saćer komt het veld opgelopen. Ruiz Alcocer komt het veld opgelopen. Meunier komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Meunier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kąkol komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hermon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

80e minuut.
Berdys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kąkol is nu in balbezit. Krese onderschept slim de pass. Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Ruiz Alcocer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Najdecki met een harde bal richting middenveld. Cordoza kopt de bal weg. Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Ruiz Alcocer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Saćer is nu in balbezit. Saćer passt de bal met de wreef. Meunier rent richting de bal. Meunier haalt uit met een fantastische trap. Najdecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - 100kafał 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaWczasach 65%, 100kafał 35%.
NaWczasach - 100kafał 0:5