Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
100kafał NaWczasach
ext4333 Tactiek taktyka
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 36.3
uitstekend Schieten zwak
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Daar is Leśny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montecchia onderschept slim de pass. Montecchia met een sublieme pass. Ruiz Alcocer rent richting de bal. Ruiz Alcocer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - NaWczasach 1:0

6e minuut.
Berdys verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Alcocer onderschept slim de pass. Narholz rent richting de bal. Narholz haalt uit met een fantastische trap. Najdecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - NaWczasach 2:0

12e minuut.
Cordoza rent richting de bal. Leśny onderschept slim de pass. Leśny geeft een hoge lob. Daar is Rydz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - NaWczasach 2:1

13e minuut.
Sielicki rent richting de bal. Montecchia verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźniewski is nu in balbezit. Montecchia is nu in balbezit. Montecchia geeft de bal voor. Najdecki bokst de bal weg.

21e minuut.
Lemes speelt de bal door. Cordoza heeft problemen om de bal te vangen. Drumlak verovert de bal door een tackle van achteren. Drumlak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Azcona rent richting de bal. Azcona geeft een hoge lob. Kuźniewski kopt de bal weg. Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Ruiz Alcocer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100kafał 35%, NaWczasach 65%.
100kafał - NaWczasach 2:1

46e minuut.
Ruiz Alcocer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Azcona de bal. Azcona passt de bal in één keer door. Narholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Montecchia rent richting de bal. Montecchia geeft een hoge lob. Daar is Zdojski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narholz is nu in balbezit. Narholz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - NaWczasach 3:1

51e minuut.
Saćer komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Cordoza probeert naar een medespeler te passen. Saćer bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz rent richting de bal. Narholz haalt uit met een fantastische trap. Najdecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - NaWczasach 4:1

62e minuut.
Mäkisalo onderschept slim de pass. Mäkisalo geeft een lange en hoge pass. Saćer rent richting de bal. Saćer draait met de bal, schiet en ... Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Narholz heeft problemen om de bal te vangen. Berdys onderschept slim de pass. Berdys geeft de bal voor. Rydz is nu in balbezit. Rydz draait met de bal, schiet en ... Martínez Filva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Narholz is nu in balbezit. Berdys rent richting de bal. Narholz onderschept slim de pass. Narholz haalt uit met een fantastische trap. Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bujanovský komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kuźniewski kopt de bal weg. Zdojski is nu in balbezit. Narholz onderschept slim de pass. Narholz schiet op doel. Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - NaWczasach 5:1

71e minuut.
Da Silva komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sielicki. Kuźniewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montecchia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saćer maakt een snoekduik en kopt de bal. Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Krese onderschept slim de pass. Oliva begaat een overtreding. Krese raakt geblesseerd tijdens het duel. Kąkol komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Krese passt de bal zonder na te denken. Saćer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saćer passt de bal zonder na te denken. Narholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz haalt uit met een fantastische trap. Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berdys met een sublieme pass. Daar is Kąkol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Azcona geeft de bal voor. Trías probeert de bal aan de voet te houden. Saćer rent richting de bal. Saćer schiet op doel. Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - NaWczasach 6:1

82e minuut.
Rais is nu in balbezit. Kuźniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Saćer is nu in balbezit. Saćer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - NaWczasach 7:1

85e minuut.
Cordoza rent richting de bal. Cordoza geeft een lange en hoge pass. Kuźniewski kopt de bal weg. Saćer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saćer haalt uit met een fantastische trap. Najdecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuźniewski heeft problemen om de bal te vangen. Saćer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saćer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100kafał 29%, NaWczasach 71%.
100kafał - NaWczasach 7:1