Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Passat Fc Kańkowo
541qpa Tactiek taninia
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
41 gemiddelde waardering 51.3
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen good


8e minuut.
Buitenspel voor Pietruszka. Goede buitenspelval van de verdediging. Faraj neemt vlug de vrije trap. Pietruszka probeert naar een medespeler te passen. Pujol heeft problemen om de bal te vangen. Pujol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pujol met een sublieme pass. Murdzak rent richting de bal. Murdzak geeft een hoge lob. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka haalt uit met een fantastische trap. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Trehkopf is nu in balbezit. Moga onderschept slim de pass. Moga geeft een lange en hoge pass. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Fc Kańkowo 0:1

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nietupski zal de hoekschop nemen. Pietruszka probeert naar een medespeler te passen. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Fc Kańkowo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Passat 63%, Fc Kańkowo 37%.
KS Passat - Fc Kańkowo 0:2

49e minuut.
Suárez probeert de bal aan de voet te houden. Buzdugan rent richting de bal. Kakleas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kakleas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

52e minuut.
Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka speelt de bal door. Klungelig pakt Buzdugan de bal. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Fc Kańkowo 0:3

64e minuut.
Sova neemt vlug de vrije trap. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka met een sublieme pass. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Krug geeft een lange en hoge pass. Daar is Kręcina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragišić begaat een overtreding. Dragišić krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Inworp. Kręcina met de inworp. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pietruszka geeft een lange en hoge pass. Buzdugan maakt een snoekduik en kopt de bal. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Faraj met de inworp. Pujol geeft een hoge lob. Pietruszka is nu in balbezit. Daar is Pietruszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietruszka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Grabarkiewicz geeft de bal voor. Krug kan de bal niet met de borst controleren. Krug geeft een hoge lob. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pietruszka probeert naar een medespeler te passen. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Fc Kańkowo 0:4

84e minuut.
Mirotti probeert de bal aan de voet te houden. Suárez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pujol. Pujol krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pietruszka rent richting de bal. Pietruszka met een sublieme pass. Nietupski rent richting de bal. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Fc Kańkowo 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Passat 65%, Fc Kańkowo 35%.
KS Passat - Fc Kańkowo 0:5