Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kańkowo KS Passat
taninia Tactiek 541qpa
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 40.2
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Pietruszka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragišić. Pietruszka raakt geblesseerd tijdens het duel. Pujol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pietruszka kopt de bal weg. Daar is Mařenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... Creyne bokst de bal weg.

19e minuut.
Dragišić met een snelle inworp. Pujol met een sublieme pass. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Pietruszka rent richting de bal. Pietruszka met een sublieme pass. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pietruszka geeft een hoge lob. Polacsik verovert de bal door een tackle van achteren. Szibalski speelt de bal door. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Galuch kopt de bal weg. Klungelig pakt do Prado de bal. Nietupski onderschept slim de pass. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Daar is do Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan is nu in balbezit. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kańkowo - KS Passat 1:0

30e minuut.
Sova speelt de bal door. Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moga geeft een hoge lob. Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kakleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuch onderschept slim de pass. Pujol speelt de bal door. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka geeft een lange en hoge pass. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kańkowo 32%, KS Passat 68%.
Fc Kańkowo - KS Passat 1:0

47e minuut.
Polacsik rent richting de bal. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szibalski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pujol probeert naar een medespeler te passen. Buzdugan is nu in balbezit. Mařenka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mařenka krijgt een gele kaart. Buzdugan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buzdugan neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kańkowo - KS Passat 2:0

59e minuut.
Dragišić met de inworp. Kakleas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krug de bal. Plesca is nu in balbezit. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pietruszka speelt de bal door. Daar is Buzdugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragišić rent richting de bal. Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pietruszka rent richting de bal. Pietruszka heeft problemen om de bal te vangen. Pietruszka geeft een lange en hoge pass. Nietupski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dragišić geeft een hoge lob. Krug geeft een lange en hoge pass. Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka schiet op doel. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kańkowo - KS Passat 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kańkowo 40%, KS Passat 60%.
Fc Kańkowo - KS Passat 3:0