Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziubdziub OLIMP TEAM
dziub Tactiek 1.0
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
55.4 gemiddelde waardering 42.6
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä geeft een hoge lob. Castellón is nu in balbezit. Castellón schiet op doel. Borodycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - OLIMP TEAM 1:0

19e minuut.
Bădoiu geeft de bal voor. Castellón kopt de bal weg. St. George is nu in balbezit. St. George draait met de bal, schiet en ... Borodycz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - OLIMP TEAM 2:0

28e minuut.
Łojek rent richting de bal. Łojek geeft een hoge lob. St. George kopt de bal weg. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Borodycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä haalt uit met een fantastische trap. Borodycz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. St. George rent richting de bal. St. George draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - OLIMP TEAM 3:0

34e minuut.
St. George is nu in balbezit. Leanca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! St. George raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Castellón neemt zijn aanloop. Borodycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - OLIMP TEAM 4:0

36e minuut.
St. George speelt de bal door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón passt de bal in één keer door. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä draait met de bal, schiet en ... Borodycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Jędrychowski speelt de bal door. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz passt de bal zonder na te denken. Aguirre Huerga rent richting de bal. Aguirre Huerga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wilmots geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clasie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hemmilä geeft de bal voor. Castellón maakt een snoekduik en kopt de bal. Borodycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Daukszewicz geeft een lange en hoge pass. Załuska rent richting de bal. Załuska passt de bal in één keer door. Białogłowski is nu in balbezit. Białogłowski draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 38%, OLIMP TEAM 62%.
Dziubdziub - OLIMP TEAM 4:0

47e minuut.
Chepilov geeft de bal voor. Leanca probeert de bal aan de voet te houden. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - OLIMP TEAM 5:0

49e minuut.
Castellón rent richting de bal. Castellón passt de bal met de wreef. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - OLIMP TEAM 6:0

53e minuut.
Deshayes onderschept slim de pass. Deshayes geeft de bal voor. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä haalt uit met een fantastische trap. Borodycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Załuska rent richting de bal. Załuska passt de bal zonder na te denken. Bădoiu is nu in balbezit. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Deshayes passt de bal in één keer door. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu geeft een hoge lob. St. George rent richting de bal. St. George draait met de bal, schiet en ... Borodycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Clasie met de inworp. Hemmilä is nu in balbezit. Zgórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä onderschept slim de pass. Hemmilä geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uliniarz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Clasie kopt de bal weg. Wilmots geeft een hoge lob. Inworp. Clasie met een snelle inworp. Hemmilä geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - OLIMP TEAM 7:0

84e minuut.
Uliniarz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kawka komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Hemmilä rent richting de bal. Wilmots tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hemmilä is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hemmilä zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uliniarz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 22%, OLIMP TEAM 78%.
Dziubdziub - OLIMP TEAM 7:0