Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLIMP TEAM Dziubdziub
1.0 Tactiek 2
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
39.6 gemiddelde waardering 54
adequate Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Falci met een sublieme pass. Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez passt de bal in één keer door. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ... Borodycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Chepilov verovert de bal door een tackle van achteren. Chepilov geeft de bal voor. Inworp. Deshayes met de inworp. Falci geeft de bal voor. Borodycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dziubdziub 0:1

14e minuut.
Falci passt de bal in één keer door. Báez probeert naar een medespeler te passen. Fabre rent richting de bal. Hemmilä onderschept slim de pass. Hemmilä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wilmots geeft een hoge lob. Inworp. Deshayes met een snelle inworp. Falci is nu in balbezit. Falci passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fabre is nu in balbezit. Fabre geeft een lange en hoge pass. Deshayes kopt de bal weg. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Borodycz trapt de bal weg. Załuska kopt de bal weg. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón rent richting de bal. Castellón schiet op doel. Borodycz bokst de bal weg.

26e minuut.
Castellón is nu in balbezit. Chepilov rent richting de bal. Falci verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Báez passt de bal zonder na te denken. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Falci bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dziubdziub 0:2

38e minuut.
Castellón rent richting de bal. Fabre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castellón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Falci neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Borodycz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dziubdziub 0:3

40e minuut.
Falci passt de bal zonder na te denken. Hemmilä rent richting de bal. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dziubdziub 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMP TEAM 71%, Dziubdziub 29%.
OLIMP TEAM - Dziubdziub 0:4

47e minuut.
Hemmilä draait met de bal, schiet en ... Wilmots geeft een lange en hoge pass. Cramer kopt de bal weg. Aguirre Huerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre Huerga draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Białogłowski heeft problemen om de bal te vangen. Łojek rent richting de bal. Łojek geeft de bal voor. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Borodycz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is La Notte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dziubdziub 0:5

52e minuut.
Báez passt de bal zonder na te denken. Zamojda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Deshayes met een snelle inworp. Klungelig pakt Falci de bal. Falci geeft een hoge lob. Castellón krijgt zijn hoofd ertegen. Borodycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Castellón kan de bal niet met de borst controleren. Falci probeert naar een medespeler te passen. Jędrychowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä rent richting de bal. Hemmilä haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Bădoiu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hemmilä is nu in balbezit. Falci bereikt de bal nog maar net als eerste. Falci met een sublieme pass. Hemmilä is nu in balbezit. Hemmilä schiet op doel. Borodycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Zamojda rent richting de bal. Bădoiu geeft de bal voor. Łojek speelt de bal door. Hemmilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmilä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Falci speelt de bal door. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Castellón rent richting de bal. Castellón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fabre is nu in balbezit. Hemmilä verovert de bal door een tackle van achteren. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Dziubdziub 0:6

84e minuut.
Aguirre Huerga probeert naar een medespeler te passen. Białogłowski is nu in balbezit. Castellón rent richting de bal. Castellón haalt uit met een fantastische trap. Borodycz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMP TEAM 78%, Dziubdziub 22%.
OLIMP TEAM - Dziubdziub 0:6