Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
₣C ҞARŦAGENA Dream Team Mariana
jackx 3 Tactiek 433 2017
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 53.7
redelijk Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Ceccato passt de bal met de wreef. Vrkljan rent richting de bal. Menéndez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menéndez krijgt een gele kaart. Vrkljan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blank zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tankink krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Miranda niet meer kan verder spelen. Witek komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Menéndez met een snelle inworp. Desantes rent richting de bal. Guglieri begaat een overtreding. Guglieri krijgt een gele kaart. Desantes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Burza speelt de bal door. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato passt de bal met de wreef. Wietecha is nu in balbezit. Wietecha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ceccato rent richting de bal. Ceccato speelt de bal door. Pazzo is nu in balbezit. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - Dream Team Mariana 0:1

19e minuut.
Vrkljan passt de bal met de wreef. Solís is nu in balbezit. Ceccato onderschept slim de pass. Ceccato probeert naar een medespeler te passen. Wietecha is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pazzo rent richting de bal. Nutschel geeft een hoge lob. Tankink kopt de bal weg. Cieślik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślik haalt uit met een fantastische trap. Witek bokst de bal weg. Cieślik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
₣C ҞARŦAGENA - Dream Team Mariana 1:1

26e minuut.
Gol is nu in balbezit. Guglieri is nu in balbezit. Guglieri passt de bal in één keer door. Wietecha rent richting de bal. Wietecha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Guglieri met een sublieme pass. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato passt de bal met de wreef. Wietecha rent richting de bal. Wietecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Menéndez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ceccato de bal onder controle te krijgen. Wietecha rent richting de bal. Wietecha schiet op doel. Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - Dream Team Mariana 1:2

40e minuut.
Blank geeft een hoge lob. Inworp. Menéndez met een snelle inworp. Ceccato rent richting de bal. Ceccato schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - Dream Team Mariana 1:3

43e minuut.
Daar is Blank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccato rent richting de bal. Met opzet legt Blank zijn tegenspeler op de grond. Blank krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tankink kopt de bal weg. Daar is Arturyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieślik rent richting de bal. Cieślik draait met de bal, schiet en ... Witek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ₣C ҞARŦAGENA 72%, Dream Team Mariana 28%.
₣C ҞARŦAGENA - Dream Team Mariana 1:3

48e minuut.
Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez passt de bal met de wreef. Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Menéndez onderschept slim de pass. Menéndez speelt de bal door. Guglieri is nu in balbezit. Guglieri probeert naar een medespeler te passen. Ceccato rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ceccato zal de hoekschop nemen. Wietecha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - Dream Team Mariana 1:4

52e minuut.
Klungelig pakt Pazzo de bal. Burza rent richting de bal. Pazzo rent richting de bal. Pazzo draait met de bal, schiet en ... Juhl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Blank geeft een lange en hoge pass. Inworp. Menéndez met de inworp. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Wietecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wietecha passt de bal in één keer door. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Guglieri passt de bal zonder na te denken. Wietecha is nu in balbezit. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Maarits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - Dream Team Mariana 1:5

66e minuut.
Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol met een sublieme pass. Pazzo rent richting de bal. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Daar is Ceccato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccato geeft de bal voor. Blank heeft problemen om de bal te vangen. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato passt de bal met de wreef. Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietecha schiet op doel. Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - Dream Team Mariana 1:6

73e minuut.
Pazzo rent richting de bal. Pazzo passt de bal zonder na te denken. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Maarits werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Pazzo heeft problemen om de bal te vangen. Kosman rent richting de bal. Kosman met een sublieme pass. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Guglieri is nu in balbezit. Guglieri passt de bal met de wreef. Kosman geeft een lange en hoge pass. Pazzo rent richting de bal. Pazzo draait met de bal, schiet en ... Maarits bokst de bal weg.

88e minuut.
Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri is nu in balbezit. Guglieri passt de bal met de wreef. Daar is Ceccato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ceccato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kosman speelt de bal door. Daar is Pazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazzo draait met de bal, schiet en ... Maarits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - Dream Team Mariana 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ₣C ҞARŦAGENA 76%, Dream Team Mariana 24%.
₣C ҞARŦAGENA - Dream Team Mariana 1:7