Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kańkowo NaWczasach
taninia Tactiek taktyka
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 34.7
zeer goed Schieten zwak
solide Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


36e minuut.
Pujol speelt de bal door. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka passt de bal in één keer door. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Murdzak onderschept slim de pass. Murdzak passt de bal zonder na te denken. Pietruszka met een sublieme pass. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak geeft de bal voor. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan schiet op doel. Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kańkowo - NaWczasach 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kańkowo 22%, NaWczasach 78%.
Fc Kańkowo - NaWczasach 1:0

47e minuut.
Zdojski geeft de bal voor. Drumlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumlak passt de bal zonder na te denken. Rydz is nu in balbezit. Rydz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pujol met een sublieme pass. Kręcina is nu in balbezit. Kręcina geeft een lange en hoge pass. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdojski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zdojski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol rent richting de bal. Pujol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buzdugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzdugan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol speelt de bal door. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nietupski stond buitenspel. Bujanovský komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kręcina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcina speelt de bal door. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan schiet op doel. Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kańkowo - NaWczasach 2:0

76e minuut.
Buitenspel voor Buzdugan. Goede buitenspelval van de verdediging. Kąkol komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rais geeft een lange en hoge pass. Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kańkowo - NaWczasach 3:0

81e minuut.
Moga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berdys de bal. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Najdecki trapt de bal weg. Bujanovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Krug de bal. Rydz rent richting de bal. Rydz haalt uit met een fantastische trap. Cascavel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Drumlak onderschept slim de pass. Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. Pujol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buzdugan de bal. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Krug probeert naar een medespeler te passen. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nietupski de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pujol passt de bal in één keer door. Buzdugan rent richting de bal. Bujanovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buzdugan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pujol wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kańkowo 24%, NaWczasach 76%.
Fc Kańkowo - NaWczasach 3:0