Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NaWczasach Fc Kańkowo
taktyka Tactiek taninia
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 52.2
weak Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Daar is Drumlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pujol rent richting de bal. Pujol passt de bal zonder na te denken. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski onderschept slim de pass. Trías is nu in balbezit. Nietupski onderschept slim de pass. Nietupski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pujol met een sublieme pass. Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka passt de bal in één keer door. Nietupski rent richting de bal. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Buzdugan rent richting de bal. Berdys verovert de bal door een tackle van achteren. Pujol met een sublieme pass. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Buzdugan de bal. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Najdecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - Fc Kańkowo 0:1

24e minuut.
Sova kopt de bal weg. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol met een sublieme pass. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Nietupski de bal. Nietupski probeert naar een medespeler te passen. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan schiet op doel. Najdecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zdojski met een sublieme pass. Berdys heeft problemen om de bal te vangen. Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka geeft de bal voor. Nietupski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sielicki rent richting de bal. Sielicki passt de bal met de wreef. Trías heeft problemen om de bal te vangen. Nietupski rent richting de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - Fc Kańkowo 0:2

41e minuut.
Rais is nu in balbezit. Pujol rent richting de bal. Pujol met een sublieme pass. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zdojski controleert de bal met de borst. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Najdecki bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaWczasach 73%, Fc Kańkowo 27%.
NaWczasach - Fc Kańkowo 0:2

48e minuut.
Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol passt de bal in één keer door. Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka geeft een hoge lob. Buzdugan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Krasicki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galuch de bal. Krasicki met een sublieme pass. Pujol is nu in balbezit. Pujol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Pujol speelt de bal door. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka speelt de bal door. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Pujol passt de bal zonder na te denken. Nietupski rent richting de bal. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Galuch passt de bal in één keer door. Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski passt de bal zonder na te denken. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Bujanovský komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Szibalski onderschept slim de pass. Szibalski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Buzdugan de bal onder controle te krijgen. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Najdecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zdojski heeft problemen om de bal te vangen. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - Fc Kańkowo 0:3

77e minuut.
Da Silva komt het veld opgelopen. Kąkol komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Buzdugan passt de bal in één keer door. Trías probeert de bal aan de voet te houden. Szibalski speelt de bal door. Nietupski rent richting de bal. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Najdecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nietupski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Krug geeft de bal voor. Nietupski kopt de bal weg. Zdojski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaWczasach 79%, Fc Kańkowo 21%.
NaWczasach - Fc Kańkowo 0:3