Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kańkowo ₣C ҞARŦAGENA
taninia Tactiek jackx 3
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 43.4
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Pujol rent richting de bal. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski probeert naar een medespeler te passen. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nietupski de bal. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Desantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Desantes maakt een afschuwelijke overtreding. Desantes krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Desantes met een sublieme pass. Apanapao bereikt de bal nog maar net als eerste. Apanapao speelt de bal door. Cieślik rent richting de bal. Cieślik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kańkowo - ₣C ҞARŦAGENA 0:1

15e minuut.
Negoiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Desantes rent richting de bal. Moga maakt een afschuwelijke overtreding. Moga krijgt een gele kaart. Desantes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Desantes wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Galuch is nu in balbezit. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol passt de bal in één keer door. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Juhl is nu in balbezit. Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Buzdugan met een sublieme pass. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Maarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Kańkowo - ₣C ҞARŦAGENA 1:1

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietruszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... Maarits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kańkowo - ₣C ҞARŦAGENA 2:1

43e minuut.
Pietruszka probeert naar een medespeler te passen. Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen. Szibalski speelt de bal door. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kańkowo - ₣C ҞARŦAGENA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kańkowo 40%, ₣C ҞARŦAGENA 60%.
Fc Kańkowo - ₣C ҞARŦAGENA 3:1

50e minuut.
Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă geeft een hoge lob. Blank rent richting de bal. Nietupski verovert de bal door een tackle van achteren. Nietupski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Apanapao kopt de bal weg. Tankink rent richting de bal. Moga begaat een overtreding. Moga krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szibalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Blank heeft problemen om de bal te vangen. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan schiet op doel. Maarits bokst de bal weg.

59e minuut.
Inworp. Nutschel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pujol speelt de bal door. Gol rent richting de bal. Gol passt de bal in één keer door. Nietupski rent richting de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Maarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Szibalski probeert naar een medespeler te passen. Pujol rent richting de bal. Pujol met een sublieme pass. Daar is Buzdugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzdugan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nutschel trapt de bal weg van het doel. Galuch kopt de bal weg. Pietruszka speelt de bal door. Klungelig pakt Buzdugan de bal. Buzdugan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Klungelig pakt Nietupski de bal. Nietupski speelt de bal door. Pujol is nu in balbezit. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Maarits met een sublieme pass. Pujol kopt de bal weg. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kańkowo 31%, ₣C ҞARŦAGENA 69%.
Fc Kańkowo - ₣C ҞARŦAGENA 3:1