Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NaWczasach Dream Team Mariana
taktyka Tactiek 433 2017
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36 gemiddelde waardering 54
weak Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


16e minuut.
Monferrino geeft een lange en hoge pass. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato met een sublieme pass. Orama heeft problemen om de bal te vangen. Orama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Guglieri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pazzo de bal. Pazzo passt de bal met de wreef. Burza geeft een lange en hoge pass. Orama is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Orama heeft problemen om de bal te vangen. Queijo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guglieri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orama krijgt zijn hoofd ertegen. Najdecki bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Drumlak is nu in balbezit. Drumlak passt de bal in één keer door. Rydz is nu in balbezit. Rydz draait met de bal, schiet en ... Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Ceccato geeft een hoge lob. Pazzo kopt de bal weg. Berdys heeft problemen om de bal te vangen. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kosman met de inworp. Pazzo is nu in balbezit. Pazzo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rais de bal onder controle te krijgen. Orama is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ceccato geeft een hoge lob. Kosman kopt de bal weg. Pazzo is nu in balbezit. Pazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - Dream Team Mariana 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaWczasach 65%, Dream Team Mariana 35%.
NaWczasach - Dream Team Mariana 0:1

46e minuut.
Drumlak is nu in balbezit. Drumlak geeft de bal voor. Monferrino geeft de bal voor. Orama is nu in balbezit. Orama haalt uit met een fantastische trap. Najdecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Klungelig pakt Queijo de bal. Orama rent richting de bal. Queijo begaat een overtreding. Queijo krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato passt de bal zonder na te denken. Orama is nu in balbezit. Orama schiet op doel. Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - Dream Team Mariana 0:2

50e minuut.
Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Ceccato rent richting de bal. Ceccato passt de bal met de wreef. Pazzo is nu in balbezit. Pazzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leśny met een snelle inworp. Sielicki geeft een lange en hoge pass. Rydz maakt een snoekduik en kopt de bal. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - Dream Team Mariana 1:2

61e minuut.
Klungelig pakt Ceccato de bal. Ceccato passt de bal in één keer door. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ... Najdecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Najdecki met een harde bal richting middenveld. Guglieri kopt de bal weg. Daar is Orama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orama schiet op doel. Najdecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - Dream Team Mariana 1:3

66e minuut.
Monferrino met een snelle inworp. Kosman is nu in balbezit. Kosman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pazzo de bal. Pazzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bujanovský komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Da Silva komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pazzo rent richting de bal. Pazzo geeft de bal voor. Rais onderschept slim de pass. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drumlak rent richting de bal. Guglieri verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva begaat een overtreding. Oliva krijgt een gele kaart. Guglieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kąkol komt het veld opgelopen. Monferrino met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bujanovský de bal. Guglieri speelt de bal door. Pazzo rent richting de bal. Pazzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kąkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri geeft een lange en hoge pass. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rais geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menéndez met de inworp. Ceccato rent richting de bal. Ceccato geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Guglieri rent richting de bal. Guglieri geeft een hoge lob. Ceccato kopt de bal weg. Klungelig pakt Pazzo de bal. Pazzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Bujanovský kan de bal niet met de borst controleren. Guglieri is nu in balbezit. Guglieri passt de bal met de wreef. Ceccato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceccato geeft een hoge lob. Najdecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orama maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Menéndez speelt de bal door. Pazzo is nu in balbezit. Orama rent richting de bal. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo schiet op doel. Najdecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NaWczasach - Dream Team Mariana 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaWczasach 75%, Dream Team Mariana 25%.
NaWczasach - Dream Team Mariana 1:4