Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kańkowo OLIMP TEAM
taninia Tactiek 1.0
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 40.3
solide Schieten redelijk
solide Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Wilmots onderschept slim de pass. Inworp. Pietruszka met een snelle inworp. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Galuch passt de bal zonder na te denken. Pietruszka rent richting de bal. Pietruszka geeft een hoge lob. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Borodycz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szibalski met de inworp. Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen. Buzdugan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilmots verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pietruszka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buzdugan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kańkowo 26%, OLIMP TEAM 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Kańkowo - OLIMP TEAM 0:0

49e minuut.
La Notte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

52e minuut.
Chepilov rent richting de bal. Chepilov geeft de bal voor. Pujol kopt de bal weg. Pietruszka is nu in balbezit. Pietruszka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski passt de bal zonder na te denken. Sova probeert naar een medespeler te passen. Nietupski rent richting de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kańkowo - OLIMP TEAM 1:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cramer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz geeft een hoge lob. Białogłowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Moga is nu in balbezit. Moga geeft een hoge lob. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski schiet op doel. Borodycz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kańkowo - OLIMP TEAM 2:0

67e minuut.
Buzdugan rent richting de bal. Pujol speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pujol de bal onder controle te krijgen. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Leanca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pujol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietruszka geeft de bal voor. Nietupski springt en kopt de bal. Borodycz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Szibalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski passt de bal in één keer door. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol schiet op doel. Borodycz bokst de bal weg.

89e minuut.
Pietruszka passt de bal met de wreef. Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol passt de bal zonder na te denken. Pietruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietruszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kańkowo 28%, OLIMP TEAM 72%.
Fc Kańkowo - OLIMP TEAM 2:0