Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
100kafał ₣C ҞARŦAGENA
ext4333 Tactiek jackx 3
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 44.7
excellent Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Narholz rent richting de bal. Narholz passt de bal in één keer door. Nolis is nu in balbezit. Nolis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - ₣C ҞARŦAGENA 1:0

6e minuut.
Əmirli kopt de bal weg. Cordoza met een sublieme pass. Blank is nu in balbezit. Nolis verovert de bal door een tackle van achteren. Nolis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cordoza probeert naar een medespeler te passen. Nolis is nu in balbezit. Nolis passt de bal in één keer door. Narholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz schiet op doel. Maarits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Montecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Desantes begaat een overtreding. Montecchia raakt geblesseerd tijdens het duel. Cordoza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bolzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolis onderschept slim de pass. Nolis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - ₣C ҞARŦAGENA 2:0

23e minuut.
Nutschel speelt de bal door. Apanapao speelt de bal door. Kutuzov rent richting de bal. Cieślik onderschept slim de pass. Cieślik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Desantes geeft de bal voor. Tankink is nu in balbezit. Tankink probeert de bal met de borst te controleren. Tankink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - ₣C ҞARŦAGENA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100kafał 44%, ₣C ҞARŦAGENA 56%.
100kafał - ₣C ҞARŦAGENA 2:1

49e minuut.
Daar is Vrkljan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrkljan met een sublieme pass. Kutuzov geeft een lange en hoge pass. Nolis is nu in balbezit. Nolis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ... Blank probeert de bal aan de voet te houden. Kuźniewski rent richting de bal. Montecchia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Montecchia met een sublieme pass. Kuźniewski rent richting de bal. Blank verovert de bal door een tackle van achteren. Nolis onderschept slim de pass. Nolis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kuźniewski geeft de bal voor. Nutschel rent richting de bal. Narholz onderschept slim de pass. Narholz geeft de bal voor. Nolis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - ₣C ҞARŦAGENA 3:1

56e minuut.
Azcona kopt de bal weg. Krese rent richting de bal. Krese speelt de bal door. Nolis rent richting de bal. Nolis draait met de bal, schiet en ... Maarits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Əmirli geeft een hoge lob. Kuźniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Gol de bal. Narholz verovert de bal door een tackle van achteren. Narholz schiet op doel. Maarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruiz Alcocer komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Krese bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Narholz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narholz probeert naar een medespeler te passen. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Krese bereikt de bal nog maar net als eerste. Krese geeft een lange en hoge pass. Ruiz Alcocer rent richting de bal. Ruiz Alcocer haalt uit met een fantastische trap. Maarits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - ₣C ҞARŦAGENA 4:1

80e minuut.
Kuźniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźniewski passt de bal in één keer door. Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Ruiz Alcocer schiet op doel. Maarits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - ₣C ҞARŦAGENA 5:1

81e minuut.
Cordoza rent richting de bal. Cordoza speelt de bal door. Narholz is nu in balbezit. Narholz draait met de bal, schiet en ... Juhl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krese zal de hoekschop nemen. Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Ruiz Alcocer haalt uit met een fantastische trap. Maarits bokst de bal weg.

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krese zal de hoekschop nemen. Narholz kopt de bal weg. Ruiz Alcocer is nu in balbezit. Ruiz Alcocer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - ₣C ҞARŦAGENA 6:1

84e minuut.
Narholz rent richting de bal. Ruiz Alcocer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ruiz Alcocer de bal. Ruiz Alcocer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
100kafał - ₣C ҞARŦAGENA 7:1

86e minuut.
Bolzan rent richting de bal. Kuźniewski onderschept slim de pass. Kuźniewski met een sublieme pass. Ruiz Alcocer rent richting de bal. Ruiz Alcocer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cordoza passt de bal in één keer door. Narholz rent richting de bal. Nutschel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nutschel krijgt een gele kaart. Narholz raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruiz Alcocer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Maarits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 100kafał 26%, ₣C ҞARŦAGENA 74%.
100kafał - ₣C ҞARŦAGENA 7:1