Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
₣C ҞARŦAGENA 100kafał
jackx 3 Tactiek ext4333
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 49
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Montecchia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuźniewski probeert de bal met de borst te controleren. Kuźniewski passt de bal in één keer door. Krese bereikt de bal nog maar net als eerste. Krese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cieślik kopt de bal weg. Daar is Əmirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tankink is nu in balbezit. Tankink haalt uit met een fantastische trap. Martínez Filva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - 100kafał 1:0

7e minuut.
Bolzan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Solís komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Kuźniewski heeft problemen om de bal te vangen. Kuźniewski met een sublieme pass. Narholz is nu in balbezit. Narholz draait met de bal, schiet en ... Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
₣C ҞARŦAGENA - 100kafał 1:1

10e minuut.
Juhl geeft een hoge lob. Vrkljan speelt de bal door. Kutuzov rent richting de bal. Cieślik onderschept slim de pass. Cieślik schiet op doel. Martínez Filva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Montecchia met een sublieme pass. Narholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz passt de bal in één keer door. Nolis is nu in balbezit. Nolis schiet op doel. Maarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Solís geeft een lange en hoge pass. Vrkljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkisalo verovert de bal door een tackle van achteren. Montecchia rent richting de bal. Montecchia geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maarits met een sublieme pass. Apanapao met een sublieme pass. Tankink is nu in balbezit. Tankink haalt uit met een fantastische trap. Martínez Filva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mäkisalo verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski passt de bal zonder na te denken. Nolis is nu in balbezit. Nolis schiet op doel. Maarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Inworp. Montecchia met de inworp. Kuźniewski is nu in balbezit. Kuźniewski draait met de bal, schiet en ... Maarits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - 100kafał 1:2

45e minuut.
Klungelig pakt Blank de bal. Montecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecchia passt de bal met de wreef. Nolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolis draait met de bal, schiet en ... Maarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuźniewski rent richting de bal. Kuźniewski haalt uit met een fantastische trap. Maarits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
₣C ҞARŦAGENA - 100kafał 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ₣C ҞARŦAGENA 55%, 100kafał 45%.
₣C ҞARŦAGENA - 100kafał 1:3

47e minuut.
Krese geeft een hoge lob. Nolis kopt de bal weg. Juhl heeft problemen om de bal te vangen. Narholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz draait met de bal, schiet en ... Maarits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Narholz is nu in balbezit. Apanapao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narholz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krese zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Blank de bal. Maarits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mäkisalo passt de bal met de wreef. Narholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz probeert naar een medespeler te passen. Nolis rent richting de bal. Nolis haalt uit met een fantastische trap. Maarits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Desantes speelt de bal door. Apanapao is nu in balbezit. Apanapao passt de bal in één keer door. Cieślik is nu in balbezit. Cieślik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cordoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordoza passt de bal zonder na te denken. Krese bereikt de bal nog maar net als eerste. Narholz is nu in balbezit. Narholz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ₣C ҞARŦAGENA 67%, 100kafał 33%.
₣C ҞARŦAGENA - 100kafał 1:3