Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Mariana KS Passat
433 2017 Tactiek 541qpa
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Korzyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri verovert de bal door een tackle van achteren. Guglieri passt de bal in één keer door. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Pazzo geeft de bal voor. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama passt de bal in één keer door. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - KS Passat 1:0

10e minuut.
Dragišić rent richting de bal. Dragišić geeft een hoge lob. Pazzo rent richting de bal. Orama rent richting de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pazzo rent richting de bal. Pazzo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Menéndez geeft de bal voor. Pazzo is nu in balbezit. Dragišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo onderschept slim de pass. Pazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - KS Passat 2:0

34e minuut.
Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Orama de bal. Guglieri rent richting de bal. Guglieri schiet op doel. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - KS Passat 3:0

35e minuut.
Songin passt de bal zonder na te denken. Korzyniec heeft problemen om de bal te vangen. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama draait met de bal, schiet en ... Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - KS Passat 4:0

39e minuut.
Guglieri is nu in balbezit. Skougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato onderschept slim de pass. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Creyne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - KS Passat 5:0

43e minuut.
Guglieri geeft een lange en hoge pass. Kosman rent richting de bal. Kosman met een sublieme pass. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Creyne trapt de bal weg. Guglieri kopt de bal weg. Songin heeft problemen om de bal te vangen. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 40%, KS Passat 60%.
Dream Team Mariana - KS Passat 5:0

46e minuut.
Valtersson met een sublieme pass. Livraghi heeft problemen om de bal te vangen. Ceccato rent richting de bal. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - KS Passat 6:0

48e minuut.
Menéndez heeft problemen om de bal te vangen. Menéndez passt de bal in één keer door. Dragišić onderschept slim de pass. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman schiet op doel. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Burza geeft de bal voor. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato heeft problemen om de bal te vangen. Ceccato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - KS Passat 7:0

57e minuut.
Songin rent richting de bal. Ceccato onderschept slim de pass. Guglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orama is nu in balbezit. Orama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - KS Passat 8:0

62e minuut.
Kosman met een sublieme pass. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri is nu in balbezit. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Kosman onderschept slim de pass. Kosman geeft de bal voor. Ceccato rent richting de bal. Ceccato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - KS Passat 9:0

66e minuut.
Skougaard rent richting de bal. Skougaard geeft een hoge lob. Inworp. Menéndez met de inworp. Ceccato geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orama rent richting de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - KS Passat 10:0

71e minuut.
Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri rent richting de bal. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama schiet op doel. Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - KS Passat 11:0

73e minuut.
Sommer rent richting de bal. Sommer geeft een lange en hoge pass. Valtersson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orama is nu in balbezit. Orama schiet op doel. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Songin passt de bal met de wreef. Arturyan rent richting de bal. Livraghi onderschept slim de pass. Mirotti rent richting de bal. Mirotti haalt uit met een fantastische trap. Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Miranda speelt de bal door. Guglieri kopt de bal weg. Suárez rent richting de bal. Pazzo onderschept slim de pass. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orama rent richting de bal. Orama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Korzyniec geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Burza de bal onder controle te krijgen. Guglieri met een sublieme pass. Kosman rent richting de bal. Kosman geeft een lange en hoge pass. Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Guglieri is nu in balbezit. Guglieri passt de bal in één keer door. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Mariana - KS Passat 12:0

86e minuut.
Daar is Songin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama verovert de bal door een tackle van achteren. Ceccato rent richting de bal. Ceccato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ceccato is nu in balbezit. Ceccato probeert naar een medespeler te passen. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez geeft een hoge lob. Orama maakt een snoekduik en kopt de bal. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Mariana 38%, KS Passat 62%.
Dream Team Mariana - KS Passat 12:0