Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Passat Dream Team Mariana
541qpa Tactiek 433 2017
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 50.8
weak Schieten excellent
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Dragišić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosman probeert naar een medespeler te passen. Pazzo rent richting de bal. Pazzo draait met de bal, schiet en ... Creyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dream Team Mariana 0:1

8e minuut.
Guglieri met een sublieme pass. Orama is nu in balbezit. Orama passt de bal zonder na te denken. Ceccato rent richting de bal. Ceccato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Inworp. Kosman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo onderschept slim de pass. Pazzo schiet op doel. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Menéndez met een sublieme pass. Creyne met een sublieme pass. Burza kopt de bal weg. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato haalt uit met een fantastische trap. Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dream Team Mariana 0:2

20e minuut.
Guglieri verovert de bal door een tackle van achteren. Guglieri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orama de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dream Team Mariana 0:3

25e minuut.
Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri is nu in balbezit. Guglieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dream Team Mariana 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Passat 64%, Dream Team Mariana 36%.
KS Passat - Dream Team Mariana 0:4

50e minuut.
Menéndez geeft een lange en hoge pass. Dragišić rent richting de bal. Pazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dream Team Mariana 0:5

54e minuut.
Polacsik is nu in balbezit. Polacsik geeft de bal voor. Ceccato rent richting de bal. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Arturyan passt de bal zonder na te denken. Kosman is nu in balbezit. Dragišić verovert de bal door een tackle van achteren. Monferrino verovert de bal door een tackle van achteren. Monferrino geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orama krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dream Team Mariana 0:6

68e minuut.
Polacsik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Menéndez met een snelle inworp. do Prado met een sublieme pass. Menéndez geeft de bal voor. Paal!

70e minuut.
Burza onderschept slim de pass. Burza met een sublieme pass. Guglieri met een sublieme pass. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Creyne bokst de bal weg. Daar is Pazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dream Team Mariana 0:7

74e minuut.
Guglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri passt de bal zonder na te denken. Burza geeft de bal voor. Ceccato is nu in balbezit. Ceccato draait met de bal, schiet en ... Creyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orama is nu in balbezit. Orama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Passat - Dream Team Mariana 0:8

78e minuut.
Orama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monferrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Monferrino geeft een lange en hoge pass. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama haalt uit met een fantastische trap. Creyne bokst de bal weg.

84e minuut.
Guglieri is nu in balbezit. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Polacsik geeft een lange en hoge pass. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez passt de bal met de wreef. Orama rent richting de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Passat 66%, Dream Team Mariana 34%.
KS Passat - Dream Team Mariana 0:8