Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catalunya FC DA.Radom
433 Tactiek Barca
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 49.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Ramalho is nu in balbezit. Ramalho geeft een lange en hoge pass. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert schiet op doel. Vergueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert onderschept slim de pass. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Vergueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - DA.Radom 0:1

24e minuut.
Daar is Kantanista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantanista met een sublieme pass. Sobociński is nu in balbezit. Sobociński geeft de bal voor. Walker springt en kopt de bal. Kist bokst de bal weg. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catalunya FC - DA.Radom 1:1

33e minuut.
Walker rent richting de bal. Walker passt de bal met de wreef. Mangabeira is nu in balbezit. Mangabeira draait met de bal, schiet en ... Kist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - DA.Radom 2:1

37e minuut.
Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz met een sublieme pass. Siffling met een sublieme pass. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Skrobosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobosz passt de bal in één keer door. Walker is nu in balbezit. Walker draait met de bal, schiet en ... Kist bokst de bal weg.

41e minuut.
Siffling is nu in balbezit. Siffling schiet op doel. Walker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabeira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - DA.Radom 3:1

42e minuut.
Daar is Zubchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Zubchenko ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zubchenko naar de kleedkamers voor een vroege douche. Walker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siffling kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - DA.Radom 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 40%, DA.Radom 60%.
Catalunya FC - DA.Radom 4:1

57e minuut.
Nos probeert naar een medespeler te passen. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker passt de bal met de wreef. Mangabeira rent richting de bal. Mangabeira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Szymanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siffling verovert de bal door een tackle van achteren. Siffling probeert naar een medespeler te passen. Mangabeira is nu in balbezit. Mangabeira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - DA.Radom 5:1

67e minuut.
Ulusan speelt de bal door. Mikucki rent richting de bal. Skrobosz begaat een overtreding. Skrobosz krijgt een gele kaart. Mikucki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lambert wilt de vrije trap nemen. Vergueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikucki controleert de bal met de borst. Mikucki schiet op doel. Vergueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalunya FC - DA.Radom 5:2

72e minuut.
Skrobosz speelt de bal door. Sobociński heeft problemen om de bal te vangen. Sobociński probeert naar een medespeler te passen. Siffling rent richting de bal. Siffling schiet op doel. Kist bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sobociński zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sudoł de bal. Walker is nu in balbezit. Walker schiet op doel. Kist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Lambert de bal onder controle te krijgen. Ulusan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulusan passt de bal met de wreef. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Szymanowski is nu in balbezit. Siffling verovert de bal door een tackle van achteren. Siffling passt de bal met de wreef. Nos rent richting de bal. Nos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Skrobosz heeft problemen om de bal te vangen. Marzec probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz geeft een lange en hoge pass. Walker is nu in balbezit. Walker schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalunya FC 39%, DA.Radom 61%.
Catalunya FC - DA.Radom 5:2