Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KSG Rokita SAAD Brwinów
nowy system Tactiek 532D1
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 49.2
good Schieten excellent
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


14e minuut.
Libíček raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ułamek komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Jáger probeert naar een medespeler te passen. Cristancho rent richting de bal. Azadvətən onderschept slim de pass. Azadvətən haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - SAAD Brwinów 0:1

31e minuut.
Buitenspel voor Smutek. Goede buitenspelval van de verdediging. Gorban` maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rajoy kopt de bal weg. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - SAAD Brwinów 0:2

39e minuut.
Lenkiewicz kopt de bal weg. Daar is Shartava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokoška met een sublieme pass. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek schiet op doel. Bilandžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KSG Rokita 61%, SAAD Brwinów 39%.
FC KSG Rokita - SAAD Brwinów 0:2

47e minuut.
Rajoy met een sublieme pass. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetyan rent richting de bal. Fabiánek onderschept slim de pass. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Avetyan probeert naar een medespeler te passen. Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski passt de bal in één keer door. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Minh Ðạt trapt de bal weg van het doel. Pezzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Cristancho de bal. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. Bilandžija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt de Ruiter de bal. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KSG Rokita - SAAD Brwinów 0:3

68e minuut.
Gorban` probeert naar een medespeler te passen. Pezzo speelt de bal door. de Ruiter is nu in balbezit. Azadvətən onderschept slim de pass. Azadvətən draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bilandžija trapt de bal weg. Klungelig pakt Nibbler de bal. Pezzo met een sublieme pass. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Cristancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristancho geeft de bal voor. Pezzo kopt de bal weg. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KSG Rokita 62%, SAAD Brwinów 38%.
FC KSG Rokita - SAAD Brwinów 0:3