Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poland Alloces Force Krzywy Ryjec
Poland Wing v3.5 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
30 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 41.5
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Kenesei passt de bal met de wreef. Brizuela rent richting de bal. Brizuela geeft de bal voor. Teemann is nu in balbezit. Teemann haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmigiel kopt de bal weg. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapelle begaat een overtreding. Brizuela raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

6e minuut.
Tlen probeert naar een medespeler te passen. Pujalte rent richting de bal. Pujalte speelt de bal door. Teemann is nu in balbezit. Teemann haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juszczak kopt de bal weg. Daar is Ogierman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide geeft een hoge lob. Rey heeft problemen om de bal te vangen. Cywil is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Domide zal de hoekschop nemen. Teemann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujalte speelt de bal door. Teemann rent richting de bal. Teemann haalt uit met een fantastische trap. Juszczak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Domide geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cywil maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciorbea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teemann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 1:0

11e minuut.
Daar is Domide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapa begaat een overtreding. Domide raakt geblesseerd tijdens het duel. Dmowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil onderschept slim de pass. Cywil schiet op doel. Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 2:0

22e minuut.
Mesterházy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenesei met de inworp. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime haalt uit met een fantastische trap. Młynarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide passt de bal in één keer door. Pujalte speelt de bal door. Teemann is nu in balbezit. Teemann haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 3:0

27e minuut.
Dmowski geeft de bal voor. Daar is Juszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywil rent richting de bal. Cywil schiet op doel. Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 4:0

31e minuut.
Domide rent richting de bal. Domide geeft een lange en hoge pass. Teemann kopt de bal weg. Cywil is nu in balbezit. Cywil draait met de bal, schiet en ... Ciorbea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Szmigiel kopt de bal weg. Domide is nu in balbezit. Domide passt de bal met de wreef. Teemann rent richting de bal. Teemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teemann schiet op doel. Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 5:0

35e minuut.
Kapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapa probeert naar een medespeler te passen. Ogierman probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 5:1

35e minuut.
Cywil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Teemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teemann passt de bal zonder na te denken. Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujalte geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Marszczynkiewicz passt de bal in één keer door. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmowski begaat een overtreding. Dmowski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rey geeft een hoge lob. Inworp. Domide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cywil rent richting de bal. Cywil schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Lille geeft de bal voor. Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli geeft een lange en hoge pass. Teemann is nu in balbezit. Teemann haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pujalte zal de hoekschop nemen. Cywil is nu in balbezit. Marszczynkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cywil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cywil neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 44%, Krzywy Ryjec 56%.
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 6:1

47e minuut.
Lille verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela verovert de bal door een tackle van achteren. Brizuela geeft de bal voor. Cywil is nu in balbezit. Cywil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 7:1

52e minuut.
Kenesei met een sublieme pass. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Teemann rent richting de bal. Teemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 8:1

55e minuut.
Teemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak rent richting de bal. Teemann verovert de bal door een tackle van achteren. Teemann draait met de bal, schiet en ... Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 9:1

57e minuut.
Dmowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Domide de bal. Domide passt de bal zonder na te denken. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rey geeft een hoge lob. Szmigiel geeft een hoge lob. Cywil is nu in balbezit. Cywil haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 10:1

61e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela geeft een lange en hoge pass. Cywil is nu in balbezit. Cywil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 11:1

63e minuut.
Cywil kopt de bal weg. Juszczak rent richting de bal. Teemann verovert de bal door een tackle van achteren. Teemann schiet op doel. Ciorbea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 12:1

64e minuut.
Domide passt de bal in één keer door. Daar is Dmowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmowski geeft een hoge lob. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Tlen met een sublieme pass. Pujalte rent richting de bal. Pujalte passt de bal met de wreef. Teemann is nu in balbezit. Teemann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey begaat een overtreding. Cywil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domide met een snel genomen vrije trap. Teemann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kapa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wasiluk komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tlen probeert naar een medespeler te passen. Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujalte passt de bal met de wreef. Teemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 42%, Krzywy Ryjec 58%.
Poland Alloces Force - Krzywy Ryjec 12:1