Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Naród Legnicki FC Torquay United
5WD Tactiek 5-3-2 axa
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
50.3 gemiddelde waardering 50.8
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Carrillo Pendas met de inworp. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek geeft een lange en hoge pass. Troisio rent richting de bal. Troisio draait met de bal, schiet en ... Mroczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butulan is nu in balbezit. Butulan geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szmek neemt de hoekschop. Obermeier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Carrillo Pendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo Pendas geeft een hoge lob. Szmek kopt de bal weg. Troisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Troisio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Geli passt de bal met de wreef. Walter probeert naar een medespeler te passen. Pereszlucha rent richting de bal. Oneda onderschept slim de pass. Oneda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szmek met de inworp. Sałek met een sublieme pass. Obermeier rent richting de bal. Obermeier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mecu de bal. Troisio rent richting de bal. Troisio schiet op doel. Mroczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sałek is nu in balbezit. Sałek passt de bal zonder na te denken. Carrillo Pendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo Pendas geeft de bal voor. Obermeier krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Calabria rent richting de bal. Calabria geeft een hoge lob. Daar is Oneda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oneda draait met de bal, schiet en ... Zvoral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FC Torquay United 1:0

44e minuut.
Troisio schiet op doel. Reppen probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szmek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obermeier bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Naród Legnicki - FC Torquay United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 67%, FC Torquay United 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Naród Legnicki - FC Torquay United 1:1

50e minuut.
Meiri met een sublieme pass. Unidos is nu in balbezit. Unidos met een sublieme pass. Nymoen is nu in balbezit. Nymoen geeft een hoge lob. Zvoral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Geli bereikt de bal nog maar net als eerste. Berić onderschept slim de pass. Meiri met een sublieme pass. Oneda rent richting de bal. Oneda schiet op doel. Zvoral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nymoen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Geli springt en kopt de bal. Zvoral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oneda rent richting de bal. Oneda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - FC Torquay United 2:1

58e minuut.
Oneda passt de bal in één keer door. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter speelt de bal door. Oneda is nu in balbezit. Oneda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calabria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szmek geeft een lange en hoge pass. Troisio heeft problemen om de bal te vangen. Troisio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sałek passt de bal zonder na te denken. Szmek rent richting de bal. Szmek passt de bal met de wreef. Troisio rent richting de bal. Troisio haalt uit met een fantastische trap. Mroczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Szmek passt de bal zonder na te denken. Carrillo Pendas is nu in balbezit. Carrillo Pendas met een sublieme pass. Obermeier rent richting de bal. Obermeier schiet op doel. Mroczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pereszlucha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Unidos controleert de bal met de borst. Obermeier is nu in balbezit. Troisio rent richting de bal. Troisio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Unidos speelt de bal door. Inworp. Carrillo Pendas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 55%, FC Torquay United 45%.
FC Naród Legnicki - FC Torquay United 2:1